Pataki Ági és férje így turbékoltak a filmpremieren - 29 éve boldogok együtt

Pataki Ági és férje, Kovács Gábor is részt vett a Pesti balhé premierjén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Pesti balhé című vígjáték az első hazai produkció az újranyitó mozikban: országszerte július 30-tól vetítik a Lóth Balázs rendezte komédiát, amelynek főszerepét Mészáros Béla, Petrik Andrea, Szabó Simon, Inotay Ákos és Elek Ferenc játssza. 

Olyan nagy neveket láthatunk még a filmben, mint Reviczky Gábor, Hegedűs D. Géza, Jászberényi Gábor, Járai Máté vagy Crespo Rodrigo.

Pataki Ági és férje

A film díszbemutatóján nemcsak a szereplők, de a hazai filmes szakma jeles képviselői is tiszteletüket tették, köztük Pataki Ági, a modellből lett filmproducer és férje, Kovács Gábor producer, akivel közös céget is alapítottak, és olyan híres, magyar alkotásokat köszönhetünk nekik, mint az Üvegtigris-filmek, a Fehér tenyér vagy a Fehér isten.

1991-ben találtak egymásra, ebben az évben született fiuk, István, aki közgazdaságtant végzett, végül őt is elvarázsolta a filmes világ, és a családi cégben kötött ki. 29 éve élnek boldogan, aminek egyik titka az, hogy sosem kényszerítettek a másikra semmit, és bár mindkettejük számára a család a legfontosabb, a kapcsolatukban nem veszítették el önmagukat. A humor szintén fontos a házasságukban.  

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik párjukkal jelentek meg a Pesti balhé hétfő esti díszbemutatóján. 

Ezt is szeretjük