Hadas Kriszta 50 évesen nagymama lesz: lánya a Keresztanyu sztárjától várandós
Hadas Kriszta örül, hogy lánya és annak színész párja unokával ajándékozzák meg.

hadas-kriszta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be közösségi oldalán Hadas Kriszta: 50 évesen nagymama lesz, a lánya babát vár.

Az 1994-ben született Sára a Keresztanyu egyik színészével alkot egy párt, aki szintén kiposztolta a gólyahírt.

Hadas Kriszta nagymama lesz

Hadas Kriszta évekig az Aktív és a Magellán című műsorok főszerkesztője, az Aktív, a Napló és a Mokka vezető szerkesztője volt. Nevéhez olyan műsorok kötődnek, mint a Forró nyomon, a Keresem a családom, az Igazi vészhelyzetben vagy a Gyerekkórház. Ő a Jön a baba Hadas Krisztával című dokureality-sorozat főszerkesztője és műsorvezetője, aki most családon belül örülhet egy csöppség érkezésének. Posztjában azt írta, hálás a lányának és szerelmének, hogy 50 évesen nagymama lehet. 

Sára párja, a baba édesapja nem más, mint Dóra Béla. A 29 éves színész 2016-ban végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, és még ebben az évben az Örkény Színházhoz szerződött.

dora-bela
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A tévénézők a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának Alexeként ismerhették meg, majd szerepet kapott a VIASAT3-on futott 200 első randiban (Csortos Áron), jelenleg pedig az RTL Klub napi sorozatában, a Keresztanyuban alakítja Török Zénó rendőrt.

A posztokból az is kiderül, hogy a fiatal pár első gyermeke kislány lesz, aki a Róza nevet kapja majd.

Barátok közt-szereplők a Keresztanyuban

Mezei Léda 2016-ban a Barátok köztben tűnt fel, akkor szolid, barna hajú, fiatal nőként ismertük meg. A 34 éves színésznőt a Keresztanyuban alig ismertük fel elsőre: egy szőke bombázót alakít, ő Gina, Tivadar (Lengyel Ferenc) jóval fiatalabb, ukrán felesége. Képes összeállításunkban megnézheted a Keresztanyu szereplőit, akiket a Barátok köztből vagy az RTL Klub egy másik sorozatából már ismerhetsz, csak azóta sokat változott a külsejük.

Cover-fotó: RTL II

Ezt is szeretjük