Dobrády Ákos megerősítette, hogy apa lesz: a párja júniusra várja gyermeküket
A hír igaz, Dobrády Ákos és párja első közös gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobrády Ákos évek óta féltve őrzi a magánéletét, tavaly karácsony előtt még szűkszavúan azt nyilatkozta, alakulóban van a kapcsolata.

Ma a Blikk kiszúrta a barátnője Facebook-történetében, hogy a nő várandós, pocakját pedig a TNT zenekar frontembere öleli.  

Dobrády Ákos apa lesz

A 45 éves sztár a napilapnak ma délután megerősítette, a hír igaz, valóban apa lesz, párjával június elejére várják az első közös gyermeküket. Az énekes azt is elmondta, hogy apás szülésre készülnek, és már a baba nemét is tudják. 

dobrady-akos.nagy-duett
Fotó: TV2

- Kisfiam lesz. Nagyon várom már, hogy megérkezzen, és ugyan nem tudom, valóban mire számítsak majd, nagyon boldog vagyok, hogy végre apa leszek - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Abban a korban vagyok, amikor az ember már komolyan elgondolkozik a gyerekvállalásról, a családalapításról. Most szingli vagyok egyelőre, beletemetkezem a munkába, de majd a sors, az élet úgy hozza, és akkor ez is eljön az életembe. Én imádom a gyerekeket, nem is tudnék egy olyan gyerekprodukcióval foglalkozni, mint a Kicsi Gesztenye Klub, ha nem szeretném őket. Én azt gondolom, értek a nyelvükön, nem esnék kétségbe, ha egy napra összezárnának két-három gyerekkel, feltalálnám magam - mesélte 2019 januárjában a TV2 Mokka című műsorában. 

dobrady-akos
Fotó: TV2/Mokka

Előtte pár hónappal szakítottak Iszak Eszterrel, akivel 2012 őszén találtak egymásra. 2014 februárjában az énekes eljegyezte a műsorvezetőt, 2016 nyarán azonban szakítottak. 2017 januárjában lefényképezték őket a reptéren, több koncerten is együtt jelentek meg, majd Dobrády Ákos 2017 nyarán elismerte, hogy újra együtt vannak. 

- Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok. Lassan itt az idő, de semmit sem sürgetek, hagyom, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Esztivel már beszélgetünk erről, és meglátjuk, mit hoz a jövő - nyilatkozta akkor a Lokálnak. 

2018 őszén nehezen, de aztán mégis pontot tettek a kapcsolatuk végére. Az énekes szűkszavúan annyit mondott, volt egy-két dolog, amin nem tudtak változtatni, és nem volt garancia arra, hogy egyfelé mutat az életük, hosszú távon működőképes lesz a kapcsolatuk.

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

A zenész élete 2007-ben fenekestől felfordult, ekkor látott napvilágot kislánya, Zoé. Számára is ismerős az a sok szülő által emlegetett érzés, miszerint mire kettőt pislogunk, a kis lurkók önálló kamaszokká válnak.

Ezt is szeretjük