Vastag Tamás először mutatta meg fiait - Samu lassan 5, Péter 3 éves
Vastag Tamás még soha nem mutatta meg a gyerekeit, de a Harangok videóklipjében láthatóak a fiai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Tamást az X-Faktor legelső, 2010-es szériájában ismerte meg az ország. A decemberi elődöntőben búcsúzott, miután a bátyjával, Csabával vívott párbajéneklés során alulmaradt. Az évadot végül Vastag Csaba nyerte meg. 

Az akkor 19 éves fiú élete mostanra rengeteget változott: ma már nemcsak énekesként, hanem színházi színészként is ismert, emellett kétgyerekes édesapa. 

Vastag Tamás először mutatta meg gyerekeit

A 29 éves sztár nagyobbik fia, Sándor Samu 2016. június 22-én, a kisebbik, Péter másfél évvel később, 2018. január 22-én született. Párját és gyermekeit óvja a rivaldafénytől, a nagyközönségnek nem mutatta meg őket - egészen mostanáig. Az énekes fiai ugyanis kivételesen szerepelnek legújabb dala, az önéletrajzi ihletésű Harangok videóklipjében.

- Mind a ketten nagyon muzikálisak, de Peti fiamon látom azt, hogy még csak három éves, de a zongorát nem csak két kézzel ütögeti, hanem próbálgatja az ujjaival, hogy a billentyűk milyen hangot adnak ki, analitikus aggyal nézi a zenét - árulta el a Fókuszban

- A videóklipben a fiatalkori énemet a saját fiam, Samu játssza, ez természetesen adta magát, hiszen ő hasonlít rám a legjobban. Ez egy egyszeri alkalom volt. Magánéletem az eddigiekhez hasonlóan a jövőben is a családom körében élem - nyilatkozta a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

Vastag Tamás az utóbbi években főként színházi darabokban szerepelt, de az elmúlt egyéves kényszerpihenő az ő életét is megváltoztatta: épülő házukon és annak kertjén dolgozott, emellett tavaly tavasszal önkéntesnek állt, sofőrként koronavírusteszteket és eszközöket szállított kórházaknak. Nyár végén adott pár koncertet, és arra is volt ideje, hogy dalokat írjon, így született meg a Harangok című szám. 

- Az elmúlt tíz évem annyira sűrű volt, majdnem mindennap volt valamilyen színházi előadás, próba, koncert, hogy nem igazán tudtam magammal foglalkozni, a családommal sem tudtam annyi időt tölteni, mint amennyit szerettem volna. Az ember egy idő után kiég.

Vastag Tamás 2011 őszén az RTL Klub Reggelijében és A Dal 2018-as évadában.
Vastag Tamás 2011 őszén az RTL Klub Reggelijében és A Dal 2018-as évadában.
Fotó: RTL Klub/MTVA/Kaszner Nikolett

- Az első pár hónapban ezért számomra nagyon jó volt a karantén, és kicsit jobban tudtam magammal is foglalkozni, végiggondolni azt, hogy mit szeretnék, mi történt az elmúlt tíz évben, amióta benne vagyok a popszakmában.  A sok hónapnyi közös gondolkodás után nagyon jól megtaláltam egy szerzőpárossal, Patocska Olivérrel és Barabás Dáviddal a közös hangot - mesélte a napilap videójában.  

Bár a klipben egy esküvő is fontos szerepet kap, ez nem magánéleti elem, Vastag Tamás még nem nősült meg. Azt mondta, az együtt töltött hét év során hol a párja akarta a házasságot, de ő nem, hol fordítva. 

A középső testvér, Vastag Balázs

Vastag Csaba és Vastag Tamás az X-Faktor legelső szériájának versenyzői voltak. Sokan talán nem is tudják, hogy a fivéreknek van még egy fiútestvérük, az informatikusként dolgozó Balázs, aki kettejükkel ellentétben kerüli a rivaldafényt és a nyilvánosságot.

Ezt is szeretjük