Jóképű pasi Vastag Csaba és Tamás testvére - Íme, a ritkán látott Balázs
Képeken a hazai sztárok és jóképű fiútestvéreik.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és Vastag Tamás neve nem ismeretlen a hazai X-Faktor-rajongók számára, mindketten a legelső széria versenyzői voltak, amit az idősebb testvér, Csaba 2010-ben meg is nyert. A műsor által mindketten nagy népszerűségre tettek szert, folyamatos fellépéseik vannak, és gyakorta szerepelnek az újságokban is.

Sokan azonban talán nem is tudják, hogy a fivéreknek van még egy fiútestvérük, az informatikusként dolgozó Balázs, aki kettejükkel ellentétben kerüli a rivaldafényt és a nyilvánosságot: míg bátyja és öccse szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ő állítása szerint mindig is inkább visszahúzódóbb volt.

A középső testvére, Vastag Balázs

- Ha bármi probléma van - holott tudom, hogy nagyon elfoglaltak -, de mégis, amikor kell, akkor mindig rám érnek hál’ istennek. De ez viszont is így van, összeszokottan, nagyon olajozott gépezetként működünk együtt mindenben. (…) A büszkeség az egy szó, amit én érzek, az ennél valahol jóval több, mert látni azt, hogy nemcsak híresekké tudtak válni, hanem valamilyen szinten példamutató életet is tudnak mindemellett élni - árulta el a középső testvér, a jóképű Balázs még 2018-ban a Családvarázsban.

Nézd meg, mennyire hasonlít egymásra a három testvér, de képes összeállításunkban megnézheted Iszak Eszti, Radics Gigi vagy Donatella jóképű fiútestvérét is!

Ezt is szeretjük