Pokorny Lia és Csányi Sándor fiából zenész lett: a 17 éves Miska gitározik, zongorázik és énekel

Pokorny Lia tinédzser fia örökölte szüleitől a művészi vénát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki követi Pokorny Lia Instagramját, az pontosan tudhatja róla, hogy imád színésznőként dolgozni, szenvedélyes természetjáró, és kedvenc könyveit, kozmetikumait is gyakorta megmutatja. Amit azonban nem árul el az oldala, hogy milyen édesanya: kisfiáról sosem posztol a közösségi médiában.

Fia, Mihály, akit csak Miska néven becéz, Csányi Sándor színésszel kötött házasságában született 2003-ban. Ugyan óvja a magánéletét, és alaposan megfontolja, mennyit árul el a közönségnek a tinédzserről, az RTL Klub Reggeli című műsorában csepegtetett róla néhány infót.

Pokorny Lia és Csányi Sándor 17 éves fia

A színésznő elújságolta, hogy a 17 éves fiú imádja a főztjét, leginkább az általa csak „férfias ételeknek" nevezett fogások a kedvencei. Pokorny Lia csak nagyon ritkán beszél a fiáról. A reggeli műsorban elárulta, milyen tehetséges Miska. Arra is kitért, hogy már most látszik Miskán, örökölte a szülei művészi vénáját, ám őt a színészet helyett a zene vonzza. Több hangszeren játszik, és nagyon jól énekel.

pokorny-lia-2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Kis kora óta gitározik, először klasszikuson játszott, aztán basszusgitáron, illetve zongorázik is. Az az álma, hogy zeneszerző legyen. Én azt mondtam neki, hogy azt csinál, amit akar, nem szeretnék ebbe beleszólni, támogatni szeretném abban, amit ő megálmodott - mesélte az adásban.

Miska szépen el is kezdte bontogatni a szárnyait a szakmában. Saját együttese van, amit Mucsi Zoltán fiával, Milánnal alapított meg, de más bandákban is zenél, valamint videóklipeket készít. 

csányi-sándor-és-pokorny-lia
Fotó: RTL Klub/A konyhafőnök VIP, MTI Fotó/Kovács Tamás

Pokorny Lia laza anyukának vallja magát, akinek a legfontosabb, hogy mindig őszinte legyen a gyermekével, akit egyenrangú partnernek tekint. Miska nem csak jövőbeli hivatását tekintve ütött a szüleire, külseje édesapját idézi, valamint épp olyan érzékeny lelkű, mint az anyja.

- Nagyon helyes srác, az édesapjára ütött. Kreol bőre van, és sötét szeme, sötét haja. Nagyon higgadtan kezeli a világot, és néha még én is meglepődöm azokon, amiket mond. A minap éppen azt mondtam neki, „olyan jó nézni, hogy itt sertepertélsz körülöttem”. Ő pedig azt mondta, hogy mennyire igaz az, hogy a fiúk olyan párt választanak, mint az édesanyjuk. Mert ő pont egy olyan lányt szeretne, aki ugyanezt a mondatot mondja majd neki egyszer. Azt hittem, elolvadok - mondta a színésznő 2020 decemberében az nlc interjújában.

Szandi és lánya, Blanka

Szandira és lányára illik a mondás: az alma nem esett messze a fájától. Bogdán Blanka nemcsak külsőleg hasonlít megszólalásig édesanyjára, de tehetségét és a sport iránti szeretetét egyaránt örökölte tőle.

Szandi és lánya ugyanolyan szexi fellépőruhába bújtak - A 20 éves Blanka gyönyörű nő lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük