Pápai Joci lánya 16 éves lett: Hanna nagyon szép tinédzser

Pápai Joci megható szavakkal köszöntötte fel születésnapján lányát, Hannát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pápai Joci mai szemmel fiatalon, a húszas évei elején lett édesapa, így a 39 éves sztár ma már egy tinédzser lány és egy kamasz fiú édesapja. 

Elsőszülött gyermeke, Hanna 2021. január 10-én ünnepelte a 16. születésnapját. Az énekes a közösségi oldalán megható szavakkal köszöntötte fel. 

Pápai Joci lánya, Hanna 

"Visszagondolva 16 évvel ezelőttre! Az össz lehetőségünk egyetlen kis szoba volt... Mindenünk csak a remény volt egy biztonságosabb életbe bízva! Féltünk mikor megfogantál anyukád hasában, de még is olyan különleges érzés töltött el minket, ami mindent elsöpört!

Nem érdekeltek a körülmények csak egyet tudtam, hogy mindennél jobban szeretlek!!! A mai napig ugyan ezt érzem!

16 éves! #elrepultazido #nemhiszemel #ezhogylehet #szeretem #tini #majomka" - írta az Instagramon. 

Képes összeállításunkban megnézheted Pápai Joci tinédzser lányát, Hannát, és láthatod, az édesapjára vagy az édesanyjára ütött. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük