Fésűs Nelly lánya az anyjára ütött: a 17 éves Csenge modellkedik és énekel
Fésűs Nelly lánya karrierje egyenesen ível felfelé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan Fésűs Nelly lánya csak 2021 januárjában lesz nagykorú, modell- és énekesnői karrierjét már évek óta szépen építgeti. Horváth Csenge számára édesanyja révén nem idegen a színpadi lét, és kis kora óta hozzászokott a kamerák kereszttűzéhez is, hiszen gyakran kísérte el a színésznőt a különböző műsorok felvételeire. Így nem olyan meglepő, hogy ő is a rivaldafényben képzeli el a jövőjét.

A divatszakma évek óta foglalkoztatja, több ruhamárka kampányfotózásán is részt vett, például az Amnesia egyik arca. Külső adottságai alapján könnyedén fókuszálhatna kizárólag az ilyen jellegű munkáira, ám ő nem elégszik meg csak a magazinok címlapjaival, énekesnőként is szeretne karriert építeni.

Fésűs Nelly lánya modell és énekesnő lett

2018-ban a Sztárban Sztár + 1 kicsiben bebizonyította, hogy gyönyörű hangja van, Hevesi Tamás oldalán a döntőig menetelt. A sikerek azóta sem kerülték el, 2020 novemberében benevezett egy nemzetközi énekversenyre, ahol sikerült az első helyen végeznie.

- Szerintem nincs a világon nálam büszkébb anyuka! Megcsinálta egyedül, nem azért, mert ő a Fésűs Nelly lánya! Saját erőből, és végül sikerre is vitte! - büszkélkedett Fésűs Nelly a Ripostnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk Fésűs Nelly gyönyörű lányát, valamint azt is megnézheted, hogy milyen sikereket ért el az elmúlt években.

Ezt is szeretjük