Fésűs Nelly lánya az anyjára ütött: a 17 éves Csenge modellkedik és énekel

Fésűs Nelly lánya karrierje egyenesen ível felfelé.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan Fésűs Nelly lánya csak 2021 januárjában lesz nagykorú, modell- és énekesnői karrierjét már évek óta szépen építgeti. Horváth Csenge számára édesanyja révén nem idegen a színpadi lét, és kis kora óta hozzászokott a kamerák kereszttűzéhez is, hiszen gyakran kísérte el a színésznőt a különböző műsorok felvételeire. Így nem olyan meglepő, hogy ő is a rivaldafényben képzeli el a jövőjét.

A divatszakma évek óta foglalkoztatja, több ruhamárka kampányfotózásán is részt vett, például az Amnesia egyik arca. Külső adottságai alapján könnyedén fókuszálhatna kizárólag az ilyen jellegű munkáira, ám ő nem elégszik meg csak a magazinok címlapjaival, énekesnőként is szeretne karriert építeni.

Fésűs Nelly lánya modell és énekesnő lett

2018-ban a Sztárban Sztár + 1 kicsiben bebizonyította, hogy gyönyörű hangja van, Hevesi Tamás oldalán a döntőig menetelt. A sikerek azóta sem kerülték el, 2020 novemberében benevezett egy nemzetközi énekversenyre, ahol sikerült az első helyen végeznie.

- Szerintem nincs a világon nálam büszkébb anyuka! Megcsinálta egyedül, nem azért, mert ő a Fésűs Nelly lánya! Saját erőből, és végül sikerre is vitte! - büszkélkedett Fésűs Nelly a Ripostnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk Fésűs Nelly gyönyörű lányát, valamint azt is megnézheted, hogy milyen sikereket ért el az elmúlt években.

Ezt is szeretjük