Oszvald Marika lánya szőke szépség: Krisztina a tévézést választotta a színészet helyett
Oszvald Marika és lánya között különleges a kapcsolat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika 1972-ben csatlakozott a Budapesti Operettszínház társulatához, és napjainkig erősíti azt. Az örökifjú, energiabomba színésznőt senkinek nem kell bemutatni, színházi és filmszerepeiből jól ismeri a közönség, ám azt kevesebben tudják róla, hogy van egy felnőtt lánya.

Krisztina az örökmozgó sztár és férje, a táncos-komikus Hídvégi Miklós házasságából született. Bár a pár 2008-ban különvált egymástól, a kapcsolatuk a mai napig felhőtlen maradt, és lányukat is a legnagyobb egyetértésben nevelték.

Oszvald Marika lánya

A szőke szépség édesanyjához hasonlóan művészcsaládban nőtt fel, ám ő mégsem a világot jelentő deszkákat választotta. A televíziózásban találta meg a hivatását: évekig a Duna TV hírolvasójaként találkozhattak vele a nézők, majd az RTL Klub riportere lett.

Az anya-lánya páros külső vonásaik alapján le sem tagadhatja egymást, Krisztina éppolyan szőke szépség, mint az operettdíva. Bájos arcvonásaiban és mosolyában is visszaköszönnek Oszvald Marika vonásai, egyedül igéző, kék szemét örökölte édesapjától. Csakúgy, mint megjelenése, személyiségjegyei is tükrözik a szüleit.

- Olyan, mint egy gyurma, akiben mindkettőnk megtalálható. Krisztina vízöntő, én pedig Kos csillagjegyű vagyok, a lányom sokkal érzékenyebb, mint én - mesélte a Story magazin interjújában.

Oszvald Marika és lánya, Hídvégi Krisztina a Hatoscsatorna Párosan szép... című műsorában 2020 áprilisában.
Oszvald Marika és lánya, Hídvégi Krisztina a Hatoscsatorna Párosan szép... című műsorában 2020 áprilisában.
Fotó: YouTube/Hatoscsatorna

Kettejüket különleges kapcsolat fűzi össze, legjobb barátnőként tekintenek egymásra. Bár rengeteget beszélnek, megtalálták az arany középutat abban, hogy ne lógjanak a másik nyakán, a lehető legnagyobb szimbiózisban élnek.

Női sztárok és felnőtt lányaik

Képes összeállításunkban olyan népszerű magyar sztárok felnőtt lányait mutatjuk meg, mint Soma Mamagésa, Szűcs Judith vagy Hernádi Judit.

Ezt is szeretjük