Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
Détár Enikő és Rékasi Károly fia már most pontosan tudja, nem fog szülei nyomdokaiba lépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő és Rékasi Károly évtizedekig voltak a hazai sztárpaletta egyik álompárja. A színészduó 1984-től 2013-ig élt házasságban, frigyükből két gyermekük született: Eszter és Zsigmond.

Mára mindketten nagykorúak lettek. A 32 éves Eszter közgazdászként végzett, és közpolitikai elemzéssel foglalkozik. Öccse sem az a cuki kisfiú már, ahogy annak idején megismertük, 19 éves, jóképű pasi vált belőle.

Détár Enikő és Rékasi Károly 19 éves fia

Fiatal kora ellenére pontosan tudja, mihez szeretne kezdeni az életben, sőt álmai közül jó néhányat meg is valósított. 14 évesen kezdett foglalkozni a költészettel, első verseskötetét 2018-ban adták ki Lázadások Éjszakája címen. Nem véletlen, hogy ilyen nagyratörő, otthonról hozza a céltudatosságot.

- A szüleim a példaképeim, életem legmeghatározóbb mondata édesapámtól hangzott el, amikor azt mondta, a legnagyobb vágya, hogy mi is akkorát lépjünk előre az életben, mint ő. Szegény családból származik, a nagymamámnak az ötödik általános után dolgoznia kellett, és az állatokat is ő látta el. Teherkocsis fuvarozásból éltek, szóval apám számára tényleg hatalmas lépés, hogy az ország egyik legismertebb színésze lett. Nekem bizonyos szempontból könnyebb az utam, hiszen nem a tanyavilágból jövök, és a lehetőségeim is tágabbak - mesélte a Best magazinnak 2020 januárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak a művészpályán könyvelhetett el sikereket, ő a megalapítója a Magyarország, Megmentelek nevű, elsősorban közbiztonsági tevékenységet folytató nonprofit szervezetnek. Legfontosabb céljuk az őrszolgálat, esténként négy-öt fős csapatokban járják a tömegközlekedési eszközöket, és azokon segítenek, akiket zaklatnak.

Mindezek mellett azt is pontosan tudja, hogy nem fog szülei nyomdokaiba lépni, bár érdekli a színészet, nem vágyik a színpadra.

- Ambiciózus vagyok, ezért olyan életút, ahol könnyen megrekedhetek, nem jöhet szóba. A közgazdaságtan és a közbiztonság érdekel, szeretnék segíteni az embereken.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. A 23 éves lány édesanyja szépségét örökölte, de nem ez az egyetlen, amiben szüleire ütött, ő is színésznek készül.

Ezt is szeretjük