Janza Kata és Pintér Tibor lánya szépséges nő lett - Friss fotókon a 22 éves Janka

Janka le sem tagadhatná a szüleit, Pintér Tibor és Janza Kata nyomdokaiba lépve színészi pályára készül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni.

A 22 éves lány édesanyja szépségét örökölte, de nem ez az egyetlen, amiben szüleire ütött, ő is színésznek készül. 

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Az apa-lánya páros Jakupcsek Gabriella műsorában mesélt arról, hogy nagyon sok időt töltenek együtt. Ebből vicces szituációk is adódnak, ugyanis sokszor hiszik azt Jankára, hogy a sármőr barátnője. Ilyenkor rá is játszanak a félreértésre.

- Apa szokott ezzel poénkodni, de az a szerencséje velem, hogy felveszem a fonalat, és én is előadom, hogy a barátnője vagyok. Egy idő után azért rájönnek, hogy itt valami nem stimmel, mert véletlen elszólja magát, hogy "Kislányom, milyen popcornt kérsz?" Körülbelül olyan tíz percig simán elhiszik, hogy nem a lánya vagyok - sztorizott Pintér Janka a Jakupcsek plusz című műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen szép nő lett Janza Kata és Pintér Tibor lányából.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük