Stohl András középső lánya bikinis fotón - Már 23 éves a ritkán látott Rebeka

Stohl András imád lányos apuka lenni, felnőtt lányai közül Rebeka az apásabb.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stohl András legidősebb lányát sokan ismerik, Stohl Luca balettművész, emellett a FEM3 Café műsorvezetője volt, láthattuk a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, illetve a Vigyázat, szülővel vagyok! netes riportereként, 2017-ben szerepelt A Nagy Duettben, 2018-ban pedig a Ninja Warrior Hungary című vetélkedő második évadát vezette Till Attilával és Kasza Tiborral.

A színész, műsorvezető kisebbik gyerekeiről, Franciskáról és a kis Andrisról gyakran posztolt fotókat az Instagram-oldalán, de középső lánya ritkán szerepel. 

Stohl András lányai

Stohl Rebeka 23 éves, és nem a művészvilágban, hanem a vendéglátásban képzeli el a jövőjét, nagyon jól és szívesen főz is. Az 53 éves sztár szinte mindennap beszél gyerekeivel, Rebeka kifejezetten apás, két felnőtt lányával baráti viszonyt ápol. 

Stohl András legutóbb olyan fotót posztolt Rebekáról, amin az ősszel 12 éves Franciska is látható. A kommentelők szerint kisebbik és középső lánya nagyon hasonlítanak egymásra a képen. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük