Kicska László megmutatta cuki kislányát - Az Edda gitárosa 56 évesen imádja az apaságot
Kicska László nagyon örül, hogy ötven fölött apa lett, és megszületett a kislánya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén harminc éve, hogy Kicska László benne van az Edda együttesben. A basszusgitáros számára nem volt könnyű az elmúlt egy év, de bízik abban, hogy a zenekarral újra koncertezhetnek. Addig is készül az új lemez. 

Öröm az ürömben, hogy a kényszerleállással több időt tudott tölteni párjával és kislányukkal, aki áprilisban ünnepli a harmadik születésnapját. 

Kicska László lánya

- Nagyon örülök annak, hogy van egy kislányom, és egy ilyen csodálatos kislányom született. Őszintén szólva én már elengedtem ezt a projektet: amikor arra gondoltam, hogy nekem nem lesz, nem úgy adódott, másképp alakult az élet, ezt el is fogadtam. Aztán megismertem Edinát - mesélte 2019 júniusában a Toplista 45 feletti sztárapukákkal foglalkozó adásában. 

kicska-laszlo
Fotó: RTL Klub/Toplista

Ügyvédként dolgozó párja 34 éves volt, amikor Natália Zita született, a zenész pedig 53, és nem bánta meg, hogy vállalkozott az apaságra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kicska László a Hot! magazinnak büszkén mesélt arról, hogy Nati imád táncolni, szeret a gitárral játszani, és péntekenként teniszezni jár. Az utóbbi nem meglepő, hiszen édesanyja válogatott teniszező volt, szüleit is ez a sport hozta össze. 

- Nemrég beírattuk a bölcsődébe, ugyanis nagyon társaságkedvelő. A beszoktatás bámulatosan egyszerű volt, a dadusok imádják, és ő is élvezi, hogy a kortársaival lehet. 

A gitárosnak tanító az eredeti szakmája, és nagyon élvezi, hogy a kislánya kíváncsi gyerek, érdekli, amiről beszél neki. 

- Korábban úgy gondoltam, hogy az apaság zsigerből jön majd, de legalább annyit tanulok a kislányomtól, mint amennyit ő tőlem - árulta el az 56 éves sztár a hetilapnak. 

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

Ha a lányáról van szó, Ganxsta Zolee pillanatok alatt változik át kemény rockerből vajszívű apukává. A zenész élete 2007-ben fenekestől felfordult, ekkor látott napvilágot kislánya, Zoé. Neki is ismerős az a sok szülő által emlegetett érzés, miszerint mire kettőt pislogunk, a kis lurkók önálló kamaszokká válnak.

Ezt is szeretjük