Ganxsta Zolee lánya szép, szőke kamasz lett: a 13 éves Zoé már ilyen nagy
Ganxsta Zolee lánya rengeteget nőtt az elmúlt időszakban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

„Ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján” - ez a mondás tökéletesen igaz Ganxsta Zoleera. Ha a lányáról van szó, pillanatok alatt változik át kemény rockerből vajszívű apukává.

A zenész élete 2007-ben fenekestől felfordult, ekkor látott napvilágot kislánya, Zoé. Neki is ismerős az a sok szülő által emlegetett érzés, miszerint mire kettőt pislogunk, a kis lurkók önálló kamaszokká válnak.

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

- Zoé szinte most született, most pedig már kész kis nő! Persze jól hangzik a kérdés, hogy bekészítettem-e már a baseballütőt az udvarlóknak, de ez butaság. Annak idején én így jártam minden lányos apával, mindig kiutáltak, nekem soha nem örült senki, már csak ezért sem szeretnék ilyen lenni... Másképp akarom csinálni: szeretnék jó fej apuka lenni, aki elfogadja a lánya döntéseit. Ha majd jön a "kismókus", és Zoé jól érzi magát vele, támogatni fogom, bárkit is választ, nem szólók bele az életébe - mesélte a Hot! magazinnak.

Habár lánya külsőre nem az apjára ütött, a zene szeretetét egyértelműen tőle örökölte, és a hangszereken is ügyesen játszik.

- Nemrég elkezdett gitárórákra is járni, gyakran leülünk együtt pengetni, és egymástól tanulunk. A másik kedvenc hobbink a társasjátékozás, amit nemcsak ketten, de egész csapattal is szoktunk játszani.

Ganxsta Zolee lánya rengeteget nőtt az elmúlt esztendőkben. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett Zoé.

Ezt is szeretjük