Stohl András legkisebb lánya gyönyörű kamasz - Franciskáról szülinapos fotók készültek
Stohl András legfiatalabb lánya is gyönyörű, ifjú hölgy lett, Franci már 12 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András négy gyermek büszke édesapja: két idősebbik lánya az első házasságában született, Luca 2020 októberében már 27 éves, Rebeka pedig 23. 

A színész, műsorvezető két kisebbik gyermekének egykori élettársa, Ancsika az édesanyja: Franciska 12, Andriska hatéves. 

Stohl András lánya, Franciska

Az 53 éves sztár idén nyáron feleségül vette párját, Vicát, aki Stohl András gyermekeivel is nagyon jóban van, az esküvőt a legizgatottabban Franciska várta, aki koszorúslány is volt. A legfiatalabb Stohl lány születésnapját 2020. szeptember 25-én ünnepelték, ritka közös fotó is készült, amelyen Stohl András mind a négy gyermekével látható. 

"Az édes kicsi legkisebb kislányom ma lett 12 éves. Isten éltessen nagyon sokáig, Francikám! Lassan el kell kezdenem gyártani a ketrecet" - írta viccesen a büszke édesapa a felvétel mellé Instagram-oldalán. 

A kommentelők szerint a színésznek gyönyörű családja van, a kamasz Franciska pedig kész kis hölgy lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legfiatalabb lánya. 

Ezt is szeretjük