Gönczi Gábor gyönyörű felesége a 4. hónapban van - Babapocakos címlapfotón tudatták a gólyahírt
Gönczi Gábor és felesége második gyermeküket várják, akinek a nemét is elárulták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor és felesége második gyermeküket várják. Mindenképpen szerettek volna kisfiuknak testvért, de miután Áron a szerelmük második évében érkezett, és nagyon átalakította az életüket, egy darabig vártak a családbővítéssel.

A koronavírus első hulláma alatt nem akartak még belevágni a babaprojektbe, szeptemberben azonban úgy érezték, itt az ideje a második gyermeknek, és ezen már a második hullám sem változtatott. Azt gondolták, mire Ildikó állapotos lesz, a második hullám lecseng.

Gönczi Gábor második gyermeke

A Story magazinnak azt mesélték, négyéves kisfiuk is hamar megfogant, nem gondolták volna, hogy a második gyermekkel is így lesz.  

Ildikó azt vette észre, hogy este hétre nagyon fáradt, leragadnak a szemei. Meglepődött, hogy ilyen hamar várandós lett, de biztos volt benne, hogy babát vár. Amikor a terhességi teszt is igazolta a kismama megérzését, örömükben sikítoztak a fürdőszobában. Gyorsan ki is kalkulálták, hogy a baba július végére, augusztus elejére várható.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár a második baba is ugyanolyan gyorsan megfogant, mint az első, a második terhesség jobban megviselte: míg Áronnal várandósan tele volt energiával, a kilencedik hónapban is ott volt a férje koncertjén, ezúttal gyomorégés és egész napos hányinger gyötörte majdnem négy hónapig. 

- Erre jött egy két hónapig tartó felső légúti megbetegedés, köhögés, majd egy nátha. És a folyamatos aggódás, hogy ez, ugye, nem Covid? - mesélte a kismama a hetilapnak. 

Mindent megtettek, hogy elkerüljék a fertőzést, Áron nem járt óvodába, a Tények híradósa pedig kapott egy külön irodát a TV2-ben, hogy ne kelljen a kollégákkal találkoznia. 

A kilencedik hétben elvégezték a magzati genetikai szűrővizsgálatot, amelynek során vérvétellel nemcsak a genetikai rendellenességeket tudják kiszűrni, de a baba nemét is meg tudják állapítani. Kiderült, másodszorra kislányuk lesz.

Ildikó ma már a 17. hétben van, és testileg-lelkileg jól érzi magát. Bár Áronka biztos volt benne, hogy kisöccse fog születni - ki is jelentette, hogy Vencelnek fogják hívni -, a kishúgát is örömmel várja. 

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Istenes László első házasságában született fia, Istenes Bence is ismert tévés lett, akinek van egy másfél évvel fiatalabb húga is. Az első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött. A válása után a tévés óvatosabb volt, de miután több mint két évtizeddel ezelőtt megismerte Katát, a nő hamar eloszlatta a kétségeit.

Ezt is szeretjük