Freddie titokban apa lett: A Dal műsorvezetője cuki babafotókkal tudatta az örömhírt
Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie a párja várandósságát is titokban tartotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokban megszületett Fehérvári Gábor Alfréd vagyis Freddie első gyermeke. Az énekes, aki évek óta A Dal műsorvezetője is, két héttel ezelőtt lett édesapa. 

A harmincéves sztár közösségi oldalán a babáról készült fotókkal és párja babapocakos képeivel tudatta, hogy édesapa lett, megszületett a kislánya, aki a Léna Hanga nevet kapta. 

Titokban megszületett Freddie gyermeke

Fehérvári Gábor Alfréd nevét a TV2 2014 októberében indult és 2015 februárjában véget ért Rising Star című műsorában ismerte meg az ország. A jóképű fiatalember a negyedik helyen végzett úgy, hogy a tehetségkutató előtt még énektanárhoz sem járt.

Fehérvári Gábor Alfréd a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában 2014-ben.
Fehérvári Gábor Alfréd a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában 2014-ben.
Fotó: TV2

2015-ben berobbant a Kállay-Saunders András által írt Mary Joe című számmal, a Neked nem kell című dalát pedig már Freddie művésznéven jegyezte. Pioneer című dala bejutott A Dal 2016-ba, amit meg is nyert, így ő képviselhette Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon, amin a döntőben a 19. helyen végzett.

2017-ben ő volt az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátora Rátonyi Krisztinával, majd A Dal 2018-nak a műsorvezetői lettek. Azóta Freddie A Dal állandó férfi műsorvezetője, míg a női műsorvezetők cserélődtek az oldalán. 2020 augusztusa óta ő a SzerencseSzombat egyik új műsorvezetője is.

Freddie A Dal 2021 műsorvezetőjeként az első válogatóban.
Freddie A Dal 2021 műsorvezetőjeként az első válogatóban.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

A magánéletét féltve őrzi, csak annyit lehet tudni, hogy a szíve 2015 óta foglalt. A közösségi oldalán bejegyzésében azt írta, eddig sem szerepelt a médiában a magánéletével, a babavárásról sem mutogatott képeket, és a privát életével a jövőben sem kíván haknizni, továbbá a közösségi oldalán nem fog kisgyerekkel kapcsolatos reklámot kitenni. Azt is megígérte, hogy hamarosan aktívabb lesz, és új zenével is jelentkezik. 

Megszületett Tabáni István második gyermeke

Tabáni Istvánt a 2009-es Csillag Születikben ismerte meg az ország, meg is nyerte az RTL Klub tehetségkutatójának második évadát. Párját, Csillát hét év után titokban vette feleségül 2016-ban. Első gyermekük 2018 májusában jött világra, a második 2020. december 21-én. 

Ezt is szeretjük