Fekete Dávid ikrei egyévesek lettek - A megasztáros énekes gyerekei már tipegnek
Fekete Dávid ikrei szépen cseperednek, Ádin és Máté nagyon aranyosak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávidot a Megasztár negyedik, 2008-as szériájában még kölyökképű énekesként ismertük meg. A második helyen végzett 22 éves srác mára felnőtt férfi lett, aki 2019 nyarán megnősült, és felesége, Regina kislánya mellett tavaly január óta két ikerfiút is nevel.

Ádin és Máté 2020. január 3-án jöttek a világra, nemrég ünnepelték az első születésnapjukat.

Fekete Dávid ikrei egyévesek lettek

A 34 éves sztár egy videót tett ki a közösségi oldalaira, amin láthatjuk, hogyan örült a két kicsi fiú az első szülinapi tortájuknak.

Amikor Fekete Dávid élőben bejelentkezett a Mokkába, azt is láthatták a nézők, hogy az ikrek már ügyesen tipegnek, az egyikük oda is ment édesapjához, amikor az a TV2 műsorvezetőivel beszélgetett.

- Amikor bekapcsoljuk a zenét, eszméletlenül cukin rugóznak a lábukkal, a táncban már most jeleskednek, hogy az éneklésben mennyire fognak, azt még nem tudom – mesélte az énekes a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy a három gyerek körüli teendők jórészt a feleségére hárulnak, akinek roppant hálás, amiért otthon ellátja a gyerkőcöket, de amikor hazaér a munkából, ő is mindenből szívesen kiveszi a részét, ha kell, pelenkáz, fürdet. Arról is beszélt, hogy nem gondolta volna, hogy az ikrek ilyen nagy szimbiózisban élnek egymással.

- Eszméletlen, milyen kötődés van közöttük. Nagyon figyelnek egymásra. Ha az egyik elkezd egy picit pityeregni, máris odamegy a másik, és megvigasztalja. Sokszor úgy alszanak el, hogy megfogják egymás kezét, odabújnak egymáshoz, megsimogatják egymást.

Képes összeállításunkban megnézheted Fekete Dávid cuki ikerfiait, Ádint és Mátét.

Ezt is szeretjük