Feke Pál megmutatta gyönyörű kislányát: a huncut Mimi már 3 éves
Feke Pál imádja a hivatását, de az életében kislánya születése óta Mimi az első.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál két évtizede szórakoztatja a közönséget színész-énekesként, számos tévés produkcióban is láthattuk, így legutóbb az Álarcos énekesben ő bújt az Egér bőrébe, főzőtudását pedig A Konyhafőnök VIP-ben csillogtathatta meg. 

Szenvedélye a hivatása, a Story magazinnak mégis azt mondta, lemondana mindenről, ha a kislányáról lenne szó. 

Feke Pál lánya, Mimi

A 39 éves sztár és az öttusázó Gyenesei Leila 2016 augusztusában házasodtak össze, gyermekük egy évvel később, 2017 augusztusában született. A pár tavaly novemberben közleményben tudatta, hogy a három év házasság után elválnak. Mindketten azt tartották a legfontosabbnak, hogy a kislányuk semmiben ne szenvedjen hiányt. 

 - Azt hiszem, a válásom legnehezebb és legnagyobb feladata az volt, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érezzen meg belőle. Egy éve már, hogy külön élünk a volt feleségemmel. Kemény időszakon vagyok túl, de minden pillanatban próbáltam arra gondolni, hogy a kölcsönös tisztelet, a bölcsesség és az idő segíteni fog a feldolgozásában.

- Az igazi megnyugvást az hozta el nekem, amikor megértettem, hogy az a tiszta és őszinte kapcsolat, ami Mimivel a születése óta összeköt minket, az idő múlásával csak erősödni fog. A kislányom iránti szerelem örök - mondta a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Feke Pál azt el sem tudja képzelni, hogy hétvégi apuka legyen, sokat van együtt Mimivel, és mindennap hálát ad azért, hogy egy életrevaló, vagány, huncut, mély érzésű kislány apukája lehet, akit a gyereke egy pillanat alatt az ujja köré csavar.

feke-pal-konyhafonok
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Már most hatalmas dumája van, és legalább annyira produkálja magát, mint én gyerekkoromban. Sokszor színházzá alakítjuk a nappalit, táncolunk, énekelünk. Az édesanyja élsportolóként lett ismert, így viccesen azt szoktam mondani, elképzelhető, hogy színész-öttusázó válik majd belőle. 

Élvezi az apaszerepet, de jelenleg Mimire koncentrál, nem gondolkodik azon, lesz-e valamikor újabb gyermeke. 

feke-pal-alarcos-enekes
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

- Hálás vagyok Mimi anyukájának, hogy világra hozta a kislányunkat. Az apaságban teljesedem ki. De hogy leszek-e valaha kétszeres vagy háromszoros apuka, azzal nem tudok, és nem is akarok egyelőre foglalkozni. Továbbra is Mimire és a munkámra szeretnék koncentrálni - vallotta be. 

Gáspár Laci 18 éves lánya

Mirjamot még baba korában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel. 18 éves korára sokat változott, apja Instagram-fotói alapján stílusa évről évre nőiesebb: szeret csajos ruhákba bújni és feltűnően sminkelni. 

Ezt is szeretjük