Újabb magyar álompár válik - Feke Pál 3 év házasság után szakított feleségével
Feke Pál és Gyenesei Leila közleményben tudatta, hogy elválnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál és felesége, a csapatvilágbajnok öttusázó Gyenesei Leila közleményben tudatták, hogy külön utakon folytatják tovább életüket. Közösen eltöltött éveik legnagyobb kincse a kislányuk, akiért a jövőben is mindent megtesznek. 

A 38 éves színész a válásukról szóló hírt a közösségi oldalán tette közzé ma délután.

"Kedves Barátaink, Ismerőseink és a Sajtó Tisztelt Képviselői!

Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését.

A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket.

A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk.

Kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel gyermekünkre, valamint a fentieket tudomásul véve, tartsák tiszteletben magánéletünket.

Mégértésükre számítva, e témában a továbbiakban egyikünk sem kíván nyilatkozni.

Tisztelettel: Gyenesei Leila és Feke Pál" - olvasható a Facebook-posztban.  

Feke Pál és Gyenesei Leila kapcsolatára 2014-ben derült fény, a színész és a sportolónő 2016 augusztusában, Egerben tartották az esküvőjüket, és a lagzit is egy közismert egri pincészetben tartották.

Gyermekük érkezését sem verték nagydobra, Gyenesei Leila már az ötödik hónapban volt, amikor 2017 márciusában elárulták, hogy babát várnak. A kis Mimi egy évvel az esküvő után, 2017 augusztusában látta meg a napvilágot. 

Hosszú Katinka és párja, Máté

Hosszú Katinka az első, párjával közös képet 2019 júliusában töltötte fel a közösségi oldalaira, azóta rendszeresen posztol kedveséről szerelmes fotókat. Szeptemberben Will Smith új filmje, a Gemini Man budapesti premierjén jelentek meg először nyilvánosan egy párként. Októberben Berlinben turistáskodtak, ahol közös fotókat is készítettek. 

Ezt is szeretjük