Gájer Bálint apa lesz: a felesége babapocakja már szépen gömbölyödik
Gájer Bálint énekes és felesége, Brigi első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gájer Bálint nevét 2013-ban a TV2 The Voice című tehetségkutatójában ismerte meg az ország, amelyben a második helyen végzett. Ugyanebben az évben egy klipforgatáson ismerkedett meg Ötvös Brigittával, akinek szintén sikeres éve volt a 2013-as, ekkor lett a Miss International Hungary győztese.

A pár hét együtt töltött év után, tavaly augusztusban házasodott össze, és a gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk az esküvő után: babájuk az első próbálkozásra megfogant - mesélték a Best magazinnak

Gájer Bálint apa lesz

Tervezték a kisbabát, de tudták, sok esetben hónapokba, sőt évekbe is telhet, mire egy gyermek megfogan, ezért nem görcsöltek rá a babatémára. Talán ennek köszönhető, hogy a kicsi hamar megfogant, amikor a hegyekben, nagy nyugalomban pihentek. 

A negyvenéves sztár felesége már a második trimeszterben van, és bár gyakran rosszullétek törnek rá, boldog, sugárzóan szép kismama, akinek szépen gömbölyödik a babapocakja. 

- Kimondottan érzékeny a szagokra, sokat émelyeg, különösen a migrénes fejfájások okoznak nehézségeket. Reméljük, mielőbb túl lesz a nehezén - mondta Gájer Bálint a hetilapnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyébként még dolgozik, egyrészről korainak tartja, hogy otthon ücsörögjön, másrészt jólesik lefoglalnia magát, és az élet is sajnos megköveteli. Lassan egy éve, hogy a vírus miatt alig van munkám, nem állhatok színpadra, és noha még nem kell aggódnunk a holnap miatt, azért szükség van Brigi fizetésére is. 

Az énekes azt is hozzátette, természetesen, ha a felesége úgy érzi, már túl nagy teher számára a terhesség mellett dolgozni, mindent megtesz, hogy egyedül is tudja a hátországot biztosítani. 

Azt még nem tudják, kisfiuk vagy kislányuk születik, de hamarosan ez is kiderül. Nevet még nem választottak, de az biztos, hogy nem Brigittának, és nem is Bálintnak fogják hívni első gyermeküket. 

Magyar sztáresküvők 2020-ban

Ugyan 2020 a koronavírus-járvány kitörése miatt nem kedvezett az esküvőszezonnak, így is akadtak jó páran hazai sztárjaink közül, akik az elmúlt egy évben kötötték össze az életüket. Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget az elmúlt egy évben. 

Ezt is szeretjük