A Barátok közt színésznője feleségül ment tévés szerelméhez - Képeken 2020 sztáresküvői
Mutatjuk, mely hazai sztárok kötötték össze az életüket 2020-ban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan 2020 a koronavírus-járvány kitörése miatt nem kedvezett az esküvőszezonnak, így is akadtak jó páran hazai sztárjaink közül, akik az elmúlt egy évben kötötték össze az életüket. Míg voltak olyan szerelmesek, akiknek teljes mértékben keresztülhúzta számításait a COVID-19, másoknak sokáig kérdéses volt, hogy egyáltalán megtarthatják-e az esküvőjüket.

Mészáros Árpád Zsolt és kedvese, Kriszti eredetileg július 18-ára tervezte 200 fős lagziját, de azt a következő évre halasztották, Nagy Ervin és Borbély Alexandra 2020 nyarára tervezett esküvője is meghiúsult. A Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika az utolsó pillanatig várta, zöld utat kap-e ceremóniájuk dátuma - ő végül júliusban, a legnagyobb titokban állt oltár elé szerelmével.

Nem ő volt az egyetlen a Mátyás király tér egykori lakói közül, akinek idén kötötték be a fejét. Nyári Dia is örök hűséget fogadott tévés szerelmének. A színésznő és Kovács Dániel kisfiuk, Zétény második születésnapján, 2020. július 16-án kerített sort a szertartásra. A sztáranyuka, aki az elmúlt évben 20 kilót fogyott, lélegzetelállító menyasszony volt. A nagy napon egy hófehér Daalarna kreációt viselt, melynek sellő fazonja kihangsúlyozta vékony alakját.

Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget 2020-ban.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük