Rácz Jenő párja szexi bikiniben: Dóri a Maldív-szigeteken bombázóként pózol
Gyuricza Dóri nem mindig volt elégedett a testével, de ma már hálás neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő keményen dolgozott az elmúlt hónapokban is, hiszen 2021. május 3-án került adásba A Konyhafőnök nyolcadik évada. 

A sztárséf így április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. 

Rácz Jenő párja bikiniben

A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Gyuricza Dóri több bikinis képet is posztolt. "Bomba vagy édesem!" - írta Rácz Jenő az egyik képhez. Az influenszer valóban nagyon dögös, de posztjában azt sem hallgatja el, hogy nem volt mindig elégedett a testével: nem csak bókokat kapott, sokat bántották is, de a legtöbbet talán ő, saját magát, ma már viszont hálás a testének.

" A testem, amitől annyi mindent várok el… Olyan dolgokat, amiknek nincs értelme. Nem lehet ráncos, se szőrös, se foltos, se száraz... legyen a lehető legkisebb, de mégis folyton legyen a legerősebb...

Minden bókot, amit kaptam az életem során kedves hazugságként engedtem el a fülem mellett, de minden kritikát bizony egy életre megjegyeztem... Sokan bántották, de talán én bántottam a legtöbbet. Szavakkal, gondolatokkal minden egyes nap, de legfőképp azzal, hogy nem szerettem, nem voltam hálás érte, alapvetőnek gondoltam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pedig a legerősebb dolog, amivel valaha találkoztam! Elviselte, hogy orvosok százai nézegessék, hogy megítéljék, hogy csöveket dugjanak bele a kórházba, elviselte a sérüléseket, töréseket, és konkrétan mindent, hogy újra meg újra ép és egészséges legyek!

Hálás vagyok érte most már minden nap, megköszönöm neki, amikor egy durva edzés után rájövök, az, hogy erre képes, nem mindennapi. Bizony sokaknak nem adatik meg az, hogy legyenek erős ízületeik, erős szívük, tüdejük, és még sorolhatnám... Nem bántom magam többé! Ti se bántsátok magatokat, hiszen a legnagyobb ajándék amink van a testünk! #szeresdmagad" – írta. 

Ezt is szeretjük