Berki Mazsi babapocakos, bikinis fotókon: a Maldív-szigetekről posztolt
Berki Mazsi és férje április elején utaztak el a Maldív-szigetekre, hogy a kismama stresszmentesen élvezhesse a várandósságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Berki Mazsi április 15-én, múlt csütörtökön jelentették be a Hot! magazin címlapján, hogy sok sikertelen próbálkozás után végre kisbabát várnak. 

Több mint három éve alkotnak egy párt, és nagyon szerettek volna közös gyermeket, a mesterséges megtermékenyítést is kipróbálták

Berki Mazsi babapocakos bikinis fotói

Berki felesége a hetilapnak elárulta, hogy három sikertelen inszemináción vannak túl, tavaly októberben a lombikkal is megpróbálkoztak, de a második után sem sikerült a megtermékenyítés. Végül - miután már nem akart görcsösen teherbe esni - a vitaminkúra, az akupunktúra, a stresszmentesebb élet együttesen hozott eredményt, és megfogant a várva várt kisbaba, és Valentin-nap pozitív terhességi tesztnek örülhettek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kismama most a férje miatt stresszelhet: az ügyészség két és fél év letöltendő börtönbüntetést kért rá, miután azzal vádolják, hogy büntetőfékezett egy busz előtt. Aggódtak, hogy Mazsi idegeskedése árthat a babának, ezért április elején a Maldív-szigetekre utaztak. 

Berki Mazsi innen posztolt több babapocakos, bikinis fotót. Azt írta, köszöni a babának, hogy megkímélte a rosszullétektől, és a délutáni szunyókálás beiktatása, a korai ébredés és a cukra ingadozásán kívül nem történt nagy változás az életében. 

Ezt is szeretjük