Vasvári Vivi párducmintás bikiniben tarol az Instán - A Karib-tengernél szexi fotókon pózol
Vasvári Vivi az azúrkék tenger homokos partján lőtte a képeket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amíg itthon röpködnek a mínuszok, és esik a hó, addig a világ túlsó végén teljesen más jelzőkkel lehet jellemezni az időjárást: rekkenő hőség, szikrázó napsütés és azúrkék tenger hívogatja azokat, akik megszöknének hazánk zord időjárása elől.

Vasvári Vivi úgy döntött, hogy belecsempészi a nyarat a télbe, a 2020-as év végét a Karib-tengeren búcsúztatta, Arubán töltött el pár pihentető napot.

Vasvári Vivi párducmintás bikiniben

Egy csajos vakáció keretén belül utazott el az egzotikus szépségű szigetre, a kiruccanásról pedig az Instagram-oldalán közvetített követőinek. Megmutatta, hogyan manőverezett óriási homokjáróval, és azt is megörökítette, ahogy a sivatagot szelte át lóháton. A híres Flamingo Beachre is ellátogatott, amely azért lett roppant népszerű az utóbbi időben a turisták körében, mert ahogy a neve is mutatja, flamingók járnak-kelnek szabadon a parton.

Természetesen a tőle megszokott bikinis képek sem maradhattak el, úgy pózolt a homokos tengerparton, akár egy szirén. Rajongói imádták a dögös fotókat, nem győzték dicsérni kedvencük alakját, valamint azt is elmondták, hogy elég csak végignézni rajtuk, az ember máris úgy érzi, mintha ő is nyaralt volna. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös fotókat örökített meg magáról Vasvári Vivi a nyaraláson.

Ezt is szeretjük