Király Linda csillogós miniben mutatta meg magát 30 kilós fogyása után: irtó dögös volt a műsorban
Király Linda A Konyhafőnök VIP fináléjában megvillantotta dögös oldalát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Lindát 2020 őszén új oldaláról ismerhette meg a közönség. Azt már eddig is tudtuk róla, hogy az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, ám konyhai tudományát eddig sikerült eltitkolnia a rajongók elől.

A Konyhafőnök VIP ötödik évadában azonban megmutatta, milyen rutinosan forgatja a fakanalat. Sárközi Ákos csapattagjaként egészen a középdöntőig sikerült eljutnia, majd éppen egy hajszállal csúszott le arról, hogy megkaparintsa az emblematikus séfkabátot.

Király Linda dögös minije A Konyhafőnök VIP fináléjában

Bár a hófehér darabot végül nem sikerült megszereznie, a döntő napján mégis mindenkit sikerült elkápráztatnia azzal, mit viselt. A fináléra minden versenyző visszatért, hogy együtt szurkoljanak a döntőbe jutottakért, és a különleges alkalomhoz illően, egytől egyig elegáns szettekben izgulták végig a mindent eldöntő, utolsó főzést.

konyhafőni
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A 37 éves énekesnő szexire vette a figurát: egy dögös, fekete, flitterekkel borított minire esett a választása. A testre simuló fazon remekül kihangsúlyozta nőies vonalait, és azt is megmutatta, milyen kirobbanó formában van 30 kilós fogyása után.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexin nézett ki Király Linda A Konyhafőnök VIP szezonzáró epizódjában, valamint további dögös szetteket is láthatsz tőle.

Ezt is szeretjük