Oroszlán Szonja 5 év után hazaköltözött Amerikából - Ezzel foglalkozik itthon

Oroszlán Szonja feladta philadelphiai lakását, de amerikai munkáját nem.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja öt évvel ezelőtt Amerikába költözött, és Philadelphiában új életet kezdett, ahol két nagynénje és hat másod-unokatestvére lakik. Május vége óta viszont Magyarországon tartózkodik, és nem tervezi, hogy mostanában visszamegy a tengerentúlra. 

Egész nyáron a Balatonról dolgozott, a kinti lakását feladta, de a munkáját nem, azt online végzi - mesélte a Best magazinnak

Oroszlán Szonja hazaköltözött Amerikából 

- Amerikában két orvosi egyetem kommunikációs szakán dolgozom, ahol fiatal orvostanhallgatókat tréningezünk és vizsgáztatunk. Szimulációs helyzetgyakorlatokat végzünk velük, "álbetegeket" játsszunk, és olyan szituációkat kreálunk, amik előfordulhatnak majd velük is. A lényeg, hogy a diák megtanulja, hogy kommunikáljon a betegekkel - mesélte a hetilapnak. 

A Konyhafőnök VIP középdöntőjének második szakaszában. December 10-én Palya Bea búcsúzott a műsortól.
A Konyhafőnök VIP középdöntőjének második szakaszában. December 10-én Palya Bea búcsúzott a műsortól.
Fotó: RTL Klub

A képernyőre az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című műsorában tért vissza, ahol Rácz Jenőtől kapott piros kötényt, és bejutott a középdöntő második szakaszába. Öt éve kezdett el főzni, amikor Philadelphiába költözött, mert hiányoztak neki a magyar ízek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Reméli, miután hazatért Magyarországra, a szakmájában újabb ajtók nyílnak ki előtte, szeretne újra színésznőként is dolgozni. 

- Egyrészt a koromból kifolyólag egy másik szerepkörbe léptem, másrészt nagyon jót tett a kinti élet, a kinti tapasztalás. Nem baj, ha az ember egy kicsi szünetet tart. Úgy érzem, új kihívások következnek. 

oroszlan-szonja
Fotó: RTL Klub

Amerikában elvégezte az állatorvos-asszisztensi szakot, lediplomázott, és dolgozott állatkórházban is, szívesen folytatná itthon is. Otthon egy kutyája van, és heti négyszer Sóskútra látogat a lovához. 

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Gombos Edina lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt.

Ezt is szeretjük