Meglepődsz, Südi Iringó mivel foglakozik - A Szombat Esti Láz sztárja a tánc mellett gyárat vezet
Südi Iringó fontosnak tartotta, hogy a tánc mellett mással is foglalkozzon.

sudi-iringo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Südi Iringót hamar megkedvelték a nézők az RTL Klub 2006 tavaszán indult, Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorában. Mind az öt évadban láthattuk Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és végül Heilig Gábor profi táncpartnereként. 

Évek óta nincs rivaldafényben, de a táncot a mai napig imádja, saját iskoláiban oktatja is, nyaranta pedig tánctáborokat is tart. 

Südi iringó szívószálakat gyárt

Amikor kitört a világjárvány, nem tudták, milyen hosszú ideig fognak tartani a korlátozások, a tanulóikat pedig nem szerették volna elveszíteni, így online oktatták tovább. Egyedül a társastánc oktatását nem tudta egyedül otthonról megoldani, de a gyerekcsoportokkal és az édesanyákkal a lady dance csoportban tudtak új koreográfiát és lépéseket tanulni. Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, természetesen a személyes oktatás nagyon más, örül, hogy újra találkozhat a tanítványaival, és elindulnak a táborai is. 

sudi-iringo-szombat-esti-laz
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

- Napközis és ottalvós táboraim is lesznek. Június 15-én indul az első Martonvásáron, hiszen ott is van egy tánciskolám. Azoknak a gyerekeknek szól, akik a stúdióba járnak, illetve szeretettel várjuk azokat a fiatalokat is, akik más táncos világból érkeznek, vagy azokat is, akik még csak most próbálnák ki a táncokat. Mi latin táncokat oktatunk, és hatéves kortól fogadunk gyerekeket, mert reggel nyolctól délután négyig tartanak a foglalkozások, amik elég intenzívek, tényleg non-stop táncolunk - mesélte a stúdióban. 

Az a tapasztalata, hogy általános iskolás korosztály jön szívesen a napközis táboraiba, az idősebb korosztálynak pedig ottalvós táborokat szervez, ahol esténként lehet bulizni, társasozni, bandázni, nagyokat beszélgetni.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A tánc mellett párjával évek óta azt a varrodát üzemeltetik, amely Südi Iringó táncruháit is készítette, emellett a környezettudatosság jegyében eldöntötték, hogy Székesfehérvárt székhelyül választva belevágnak a papír szívószálak gyártásába is. 

- Azt éreztem a karantén előtti időszakban, hogy már túl sok az, amit csinálok, és nem biztos, hogy a tánc az, amivel a jövőben szeretnék foglalkozni. Kellett egy másik láb a varroda mellett, amit szívesen csinálok. De amikor két-három hónap kihagyás után szemtől szembe órát tartottam, úgy éreztem, mégis van még mit keresnem ebben a szakmában, jó érzés volt újra táncot tanítani, úgyhogy marad a tánc is, a varroda is, és elindul a szívószálgyár is. 

sudi-iringo-2020
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mivel nem lesznek fesztiválok, az éttermek zárva voltak, így gyakorlatilag mi is megálltunk, most indítjuk újra az egész gyárat. Azt gondolom, ez lesz a jövő. A papír szívószál mellett más környezettudatos dolgokkal is szeretnék foglalkozni, például mindenféle jópofa kupakokat, ételtartó dobozokat forgalmazni.  

Keleti Andrea látványos fogyása

Keleti Andreát is a 2006-ban indult Szombat Esti Láz című műsorban zárták szívükbe a tévénézők. A táncművész alakját mindig is sokan irigyelték, ő azonban elégedetlen volt a külsejével a tavaly június 3-án ünnepelt, 50. születésnapján készült felvételeken, így tavasszal megszabadult az elmúlt időszakban felszaladt kilóktól. A változásnak köszönhetően legalább tíz évet fiatalodott is. 

Ezt is szeretjük