Gombos Edina lánya gyönyörű kamasz lett – Miranda ennyire hasonlít az édesanyjára
Gombos Edina lánya sokat nőtt, amióta Amerikába költöztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek.

A TV2 egykori műsorvezetője a Facebookon elárulta, nehéz volt az újrakezdés, de egyetlen pillanatra sem bánták meg, hogy Amerikában telepedtek le.

Gombos Edina lánya

A 43 éves sztár lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. Nemcsak szép, mint az édesanyja, de nagyon jó tanuló is: négy nyelven tud, a spanyol és a magyar - szülei anyanyelve - mellett angolul és kínaiul is szépen beszél. Öccse ötévesen a helyi általános iskola alsó tagozatában ment volna az iskola-előkészítő óvodai csoportba, de helyette a világjárvány miatt most otthon tanul, Miranda pedig middle schoolt kezdte szintén a szobájában, távoktatásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gombos Edina több friss fotót is posztolt lányáról, Mirandáról, mert megunta, hogy több újság 10-15 évvel ezelőtti fotókkal illusztrálja a róla szóló cikkeket.

"Nem akarok több olyan képet viszontlátni magamról újságokban, netes oldalakon, amin még huszonéves csitri vagy éppen 7 hónapos kismama vagyok! (…) Kedves képszerkesztők, az alábbi fotókkal nyugodtan frissítsétek a fotómappánkat a szerkesztőségben! Nem profi képek, de aktuálisabbak annál, amikkel dolgoztok!" – írta a közösségi oldalán.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda lánya.

Ezt is szeretjük