Gombos Edina lánya gyönyörű kamasz lett – Miranda ennyire hasonlít az édesanyjára
Gombos Edina lánya sokat nőtt, amióta Amerikába költöztek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek.

A TV2 egykori műsorvezetője a Facebookon elárulta, nehéz volt az újrakezdés, de egyetlen pillanatra sem bánták meg, hogy Amerikában telepedtek le.

Gombos Edina lánya

A 43 éves sztár lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. Nemcsak szép, mint az édesanyja, de nagyon jó tanuló is: négy nyelven tud, a spanyol és a magyar - szülei anyanyelve - mellett angolul és kínaiul is szépen beszél. Öccse ötévesen a helyi általános iskola alsó tagozatában ment volna az iskola-előkészítő óvodai csoportba, de helyette a világjárvány miatt most otthon tanul, Miranda pedig middle schoolt kezdte szintén a szobájában, távoktatásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gombos Edina több friss fotót is posztolt lányáról, Mirandáról, mert megunta, hogy több újság 10-15 évvel ezelőtti fotókkal illusztrálja a róla szóló cikkeket.

"Nem akarok több olyan képet viszontlátni magamról újságokban, netes oldalakon, amin még huszonéves csitri vagy éppen 7 hónapos kismama vagyok! (…) Kedves képszerkesztők, az alábbi fotókkal nyugodtan frissítsétek a fotómappánkat a szerkesztőségben! Nem profi képek, de aktuálisabbak annál, amikkel dolgoztok!" – írta a közösségi oldalán.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda lánya.

Ezt is szeretjük