Malek Miklós az X-Faktor zsűritagja volt - Ennyit változott a rég látott sztár
Malek Miklós Los Angelesben éli életét.

malek-miklós-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Miklós és Toldy Mária fia, ifjabb Malek Miklós nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2010-ben elindult Magyarországon az X-Faktor. Az akkor 35 éves zenei producer, mixer és dalszerző az Egyesült Államokban dolgozott, és csak az RTL Klub tehetségkutatója kedvéért tért haza. 

Az első három évadban működött közre mentorként, először a csapatokat, majd a 25 év felettieket, végül pedig a lányokat mentorálta. Olyan énekesekkel működött közre a három évad alatt, mint például Kocsis Tibor, Csobot Adél vagy éppen a Nyári lányok.


Miután itthon elvégezte a Zeneakadémiát, az Egyesült Államokba sodorta az élet, hat évet élt New Yorkban, majd 2006-ban átköltözött Los Angelesbe. Számos világsztár, például Anastacia vagy Jennifer Lopez egy-egy dalának elkészítéséhez járult hozzá.
Egész fiatalon elhatározta, hogy a zenélésből szeretne megélni, csupán 14 éves volt, amikor már a televíziónak írt zenét, 17 évesen pedig Gergely Róbert Nem kell más című dalán működött közre, de dolgozott együtt a Hip Hop Boyz együttessel, Csonka Andrással, illetve a Roy & Ádám duóval is.

A sok zenei tapasztalat után nem csoda, hogy 2010-ben az RTL Klub őt kérte fel mentornak az X-Faktorba. 2012 decemberében jelentette be, hogy a következő évben már nem vállalja a mentori feladatokat. Azóta eltűnt a médiából is, csak ritkán lehetett hallani felőle. Az elmúlt hét évben külsőleg nem sokat változott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emmy season is back! #netflixfysee

Miklos Malek (@miklosmalek) által megosztott bejegyzés,

A 44 éves sztár 2013-ban vette feleségül lengyel származású szerelmét, Kasia Klisowskát, azóta is együtt vannak. Az esküvőt Mauin, a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották meg.

Malek Miklós napjainkban is Los Angelesben él. Hivatalos Instagram-oldalán rendszeresen posztol legújabb munkáiról. Karrierje során több mint 15 millió albumon működött közre, ami nagyon szép teljesítménynek számít a szakmában.

malek-miklos
Fotó: Facebook/Dobó Kata

Amikor Dobó Kata Kölcsönlakás című vígjátékát 2019 novemberében Los Angelesben is bemutatták, Malek Miklós is részt vett a vetítésen. A film Every Day is a Sunday című betétdala, amit Freddie énekel, Czomba Imre zeneszerzől és ifj. Malek Miklós szövegíró alkotása. 

Így festenek ma az X-Faktor nagy reménységei

Emlékszel Krasznai Tündére, Király L. Norbira vagy Baricz Gergőre? Így megváltoztak az X-Faktor felfedezettjei az évek alatt.

Ezt is szeretjük