A 2010-es X-Faktor gyönyörű felfedezettje volt - Shodeinde Dorka mára 3 gyerekes családanya lett
Shodeinde Dorka a legelső X-Faktorban tűnt fel.

shodeinde-dorka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shodeinde Dorka csupán 19 esztendős volt, amikor jelentkezett az első X-Faktor válogatójába: az akkor állapotos fiatal lánynak sikerült továbbjutnia Geszti Péter mentoráltjaként, de, mire elkezdődtek az élő show-k, már világra hozta kislányát, Lizát. Végül a hetedik helyen végzett.

A 28 éves énekesnő kislánya édesapjával, a nigériai származású Gafarral a mai napig boldog házasságban él, idén ünneplik a tizedik házassági évfordulójukat. Bár fiatalon kötötték össze az életüket, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. 

Shodeinde Dorka és férje, Gafar.
Shodeinde Dorka és férje, Gafar.
Fotó: Instagram/Shodeinde Dorka

Miután véget ért az X-Faktor, Birminghamben kezdtek új életet, ott született meg Liza két kisöccse, Liam 2015-ben, Kamal Milan 2017-ben jött a világra. A gyerekek szépen cseperednek, a sztár Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel róluk tündéri fotókat.

Az énekesnő három szép gyermeke: kislánya, Liza kisebbik fiával Kamal Milannal, jobb oldalt nagyobbik fia, Liam látható.
Az énekesnő három szép gyermeke: kislánya, Liza kisebbik fiával Kamal Milannal, jobb oldalt nagyobbik fia, Liam látható.
Kép: Instagram/Shodeinde Dorka

2018 októberében mi is megírtuk, hogy Shodeinde Dorka egész családjával hazaköltözött Százhalombattára: egyrészt a honvágy miatt, másrészt pedig azért, mert az egykori tehetségkutatós szerette volna, ha a gyerkőcök közelebbi kapcsolatot alakítanának ki a magyar rokonokkal. Ám azóta ismét külföldre költöztek, most viszont nem Angliában, hanem Skóciában telepedtek le, ezt a jó hírt a sztár az Instagram-oldalán is megosztotta 2019 februárjában.

A posztban az egyik kommentelő ezt írta neki: "Megint költöztetek? Sok sikert az új otthonotokhoz és az új kezdethez". Erre Shodeinde Dorka ezt reagálta: "igen... ez a végállomás... köszönjük szépen!". Az énekesnő legfrissebb posztjaiból úgy tűnik, Skócia fővárosában, Edinburgh városában megtalálták a számításaikat, és boldogan élnek ott.

Friss fotókon az X-Faktor nagy reménységei

Emlékszel Krasznai Tündére, Király L. Norbira vagy Baricz Gergőre? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek napjainkban a tehetségkutató azon felfedezettjei, akikhez nagy reményeket fűztek.

Ezt is szeretjük