Vastag Csaba gyönyörű barátnőjével gálázott - A szőke színésznővel büszkén pózolt

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina a Playboy-gálán jelentek meg együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina 2015 óta alkotnak egy párt: a Grease című musical próbái során kerültek egyre közelebb egymáshoz, amit a Pesti Magyar Színház az év októberében mutatott be. Az X-Faktor első évadának győztese Danny Zukót alakította, a Barátok közt színésznője pedig a szerelmét, Sandy-t. Kapcsolatukat csak 2017-ben vállalták fel, 2018 őszén össze is költöztek. 

A sztárpár féltve óvja magánéletét, közös fotókat is csak ritkán posztolnak, sztárokat felvonultató rendezvényeken pedig még ritkábban jelennek meg - már csak azért is, mert mindketten nagyon elfoglaltak, a fellépéseik miatt alig van szabad estéjük. 

vastag-csaba-gorgenyi-fruzsina
Fotó: Playboy/Papp György-Földesi Máté

A csinos, szőke színésznő és a 37 éves, sármos énekes ezért is keltett feltűnést a csütörtök este hatodik alkalommal megrendezett Playboy Man of the Year-gálán, ahol együtt álltak a fotósok elé. 

Amikor tavaly ősszel az RTL Klub Reggeli című műsorában arról faggatták Görgényi Fruzsinát, mivel sikerült behálóznia Vastag Csabát, a színésznő az ínycsiklandó házi hamburgerekre mutatott, majd bevallotta, hogy, bár mindketten nagyon ügyelnek az alakjukra, nagyon szeretnek jókat enni. Arról is beszélt, hogy nagy az összhang közöttük, és nagyon szerelmesek egymásba, de családalapításról és esküvőről még nem beszélnek, egyelőre cicáikkal osztoznak közös otthonukon. 

A 2019-es Playboy-gála sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak a 2019-es Playboy Man of the Year díjátadó gála szerelmespárjai.

Polyák Lilla szuperdögös miniben gálázott - Fiatal férje le sem vette róla a kezét

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük