Somló Tamás gyönyörű özvegye így él most – Új életet kezdett
Keszthelyi Gyöngyvér az ügyvédi iroda helyett családok konyhájában dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Három évvel Somló Tamás halála után gyönyörű özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér új hivatást talált magának: szenvedélyének, a főzésnek hódol. Tervei szerint megrendelésre házhoz megy főzni: előtte megbeszéli, az ügyfél milyen ételeket szeretne elkészíttetni Gyöngyvérrel a saját konyhájában – mesélte a Mokkában, ahol arról is beszélt, honnan jött az ötlet.

- Egy ügyvédi irodában dolgoztam, amit nagyon szerettem, és sok örömöt adott nekem, kibontakoztam, mégis azt éreztem, hogy a főzés az, amit igazán örömmel csinálok. És miért ne legyen az embernek a hobbija a munkája. Képzeld el, hogy egy háziasszony ott szeretne lenni a gyereke ballagásán, szeretne beszélgetni az otthonukba meghívottakkal. Nem tud többfelé szakadni, a konyhában és a vendégek között is helytállni. Ezt a terhet szeretném levenni a családok válláról - mondta a 43 éves családanya, aki Somló Tamást egy kislánnyal ajándékozta meg.

keszthelyi-gyongyver
Fotó: TV2/Mokka

Keszthelyi Gyöngyvér 24 évig élt együtt a legendás zenésszel. A műsorban arról is beszélt, hogy Somló Tamással közös életük központi tere volt a konyha, ahol nemcsak főztek, hanem nagyon sokat beszélgettek is.

- Tamás mellett nem lehetett nem főzni. Ő is főzött, remek ételeket készített, a világ minden tájáról hozott recepteket vagy saját specialitásokat. A kacsamáj, amit most készítek, ez is egy lengyel étel, amit tőle tanultam. Én a főzés folyamatát is szeretem, de azt is, amikor látom valakin, hogy ízlik neki. Olyan jó érzés letenni valaki elé egy finom ételt, és azt mondani, ezt neked készítettem, szívből csináltam, kóstold meg. Tominak a spagetti volt a specialitása, amit nagyon-nagyon jól csinált – osztotta meg a nézőkkel.

Ezt is szeretjük