Zalatnay Cini 22 évvel fiatalabb férje volt - Márton Csabára rá sem ismerni
Márton Csaba az Exotic új énekeseként tért vissza a rivaldafénybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márton Csabára a legtöbben úgy emlékeznek, mint Zalatnay Cini harmadik férjére. Kapcsolatuk kilenc évig tartott, ám felesége 2004-es börtönbe vonulása idején felbontották a házasságot. Márton Csaba ezt követően az Amerikai Egyesült Államokba költözött, és jó ideig nem hallottunk róla. Magyarországra csak 2017-ben tért vissza.

A 2018-as év végén a több mint harmincéves Exotic zenekar bejelentette, hogy megválik korábbi frontemberétől és az énekesi szerepet a jövőben Márton Csaba tölti be. Az együttes ebben az új felállásban nyilatkozott a FEM3 Café műsorvezetőinek.

Márton Csaba lett az Exotic új frontembere

A ’80-as években a Trabant, a Bányászdal és a Nézz rám, tizedes! voltak az együttes legnagyobb slágerei, melyeket még Sipos F. Tamás énekelt. Ám szólókarrierjét nehezen tudta összeegyeztetni a zenekar fellépéseivel, így 2018-ban szakításra került sor. Vilmányi Gábor gitáros szerint marad a régi Exotic-hangzás, egy új bass-bariton hanggal - ami még nagyobb alkotói szabadságot is ad számukra.

marton-csaba
Fotó: FEM3 Café

- Egy fokkal modernebb és korunkból adódóan kevésbé tinis számokkal készülünk a jövőben. Nyilvánvalóan voltak olyan rajongók, akik szerették volna az idők végezetéig együtt látni azokat, akiknek a dalain felnőttek - mondta Tabár István billentyűs.

A zenekar a jövőbeni tervekről annyit árult el, hogy kéthavonta kihoznak egy új klipet, és reményeik szerint év végére egy egész nagylemeznyi anyag összejön. Az első közös daluk a Táncol az indián, melyhez már el is készült a videoklip. 

- Teljesen természetes, hogy ilyenkor az ember kap hideget-meleget is. Megértem azokat a rajongókat, akik kicsit csalódottak a váltás miatt. Szerintem ez az egész olyan, mint egy új barátnő:

kicsit össze kell szokni, de a végén lehet, hogy tök jó kapcsolat lesz belőle

- nyilatkozta Márton Csaba.

Márton Csaba az A3 televíziónál dolgozott, amikor megismerkedett Zalatnay Saroltával. Később az MSat Televízió számára készítettek együtt műsorokat, ám vállalkozásuk csődbe ment. 22 évvel idősebb feleségével kilenc évig alkottak egy párt. Válásukat követően Márton Csaba az Amerikai Egyesült Államokban élt, és Martin Del Toro néven pornófilmrendező lett. 2005-ben feleségül vette Haley Paige pornószínésznőt - állítólag azért, hogy ne utasítsák ki az országból. A házasság egészen 2007-ig, a feleség herointúladagolás miatt bekövetkezett haláláig tartott.

Ezt is szeretjük