Zalatnay Sarolta ritkán látott lányával – Niki már 29 éves

Zalatnay Sarolta örökbe fogadott lánya, Niki évek óta Londonban él.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Zalatnay Saroltának nem születhetett vér szerinti gyermeke, a második férjével, Benedek Lászlóval örökbe fogadott Nikolettet a sajátjaként szereti: a lány a Benedek Sarolta Nikolett nevet viseli. A kislányból mára felnőtt nő lett, 29 éves, és 2016-ban Londonba költözött. Az énekesnővel máig szoros a kapcsolata, mindennap beszélnek, és a napokban meglepte azzal, hogy hazautazott. Ennek örömére a 71 éves sztár meg is kérte, kísérje el a FEM3 Caféba.

- Napi kétszer-háromszor beszélünk Viberen vagy telefonon. Megvagyunk, de nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy amikor én kikerültem Angliába, és kint voltam közel három évig, mennyire más volt. Édesanya milyen csodálatos volt, hogy elviselte, mert akkor még vonalas telefonunk se volt. Most már tudom értékelni. Ha mi egy napot nem beszélünk, már elkezdek aggódni – mesélte Zalatnay Cini a műsorban.

Niki nagyon elfoglalt, már feltornázta magát, egy éttermet vezet Londonban, ezért nem tudja az édesanyja mindig elérni. Évente körülbelül három alkalommal látogat Budapestre, főként az év második felében: az édesanyja születésnapján, a sajátján és karácsonykor. Az énekesnőnek is sok a dolga, rengeteg fellépése van, így az elmúlt három évben kétszer tudta lányát meglátogatni.

Zalatnay Sarolta lánya azt is elárulta, hogy anyukájának minden hónapban van egy új udvarlója Magyarországról, Amerikából vagy éppen Németországból, akik kedvesen próbálkoznak, ám Zalatnay Cini valamilyen kifogással vagy a korára hivatkozva mindegyiket elutasítja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük