Zalatnay Sarolta ritkán látott lányával – Niki már 29 éves
Zalatnay Sarolta örökbe fogadott lánya, Niki évek óta Londonban él.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Zalatnay Saroltának nem születhetett vér szerinti gyermeke, a második férjével, Benedek Lászlóval örökbe fogadott Nikolettet a sajátjaként szereti: a lány a Benedek Sarolta Nikolett nevet viseli. A kislányból mára felnőtt nő lett, 29 éves, és 2016-ban Londonba költözött. Az énekesnővel máig szoros a kapcsolata, mindennap beszélnek, és a napokban meglepte azzal, hogy hazautazott. Ennek örömére a 71 éves sztár meg is kérte, kísérje el a FEM3 Caféba.

- Napi kétszer-háromszor beszélünk Viberen vagy telefonon. Megvagyunk, de nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy amikor én kikerültem Angliába, és kint voltam közel három évig, mennyire más volt. Édesanya milyen csodálatos volt, hogy elviselte, mert akkor még vonalas telefonunk se volt. Most már tudom értékelni. Ha mi egy napot nem beszélünk, már elkezdek aggódni – mesélte Zalatnay Cini a műsorban.

Niki nagyon elfoglalt, már feltornázta magát, egy éttermet vezet Londonban, ezért nem tudja az édesanyja mindig elérni. Évente körülbelül három alkalommal látogat Budapestre, főként az év második felében: az édesanyja születésnapján, a sajátján és karácsonykor. Az énekesnőnek is sok a dolga, rengeteg fellépése van, így az elmúlt három évben kétszer tudta lányát meglátogatni.

Zalatnay Sarolta lánya azt is elárulta, hogy anyukájának minden hónapban van egy új udvarlója Magyarországról, Amerikából vagy éppen Németországból, akik kedvesen próbálkoznak, ám Zalatnay Cini valamilyen kifogással vagy a korára hivatkozva mindegyiket elutasítja.

Ezt is szeretjük