Zalatnay Sarolta több babáját is elveszítette – Ezért nem lehetett saját gyermeke
Zalatnay Sarolta szívszorító titkokról beszélt.

zalatnay-veteles-fem3cafe-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta és örökbefogadott lánya, Niki közös fotóiról lerí, mennyire büszke anya. Benedek Nikolett az énekesnő második férjének lánya, akit Zalatnay Cini sajátjának tekint. Az énekesnőnek nem adatott meg, hogy gyermeke születhessen, pedig borzasztóan szerette volna.

A 70 éves énekesnő a Fem3 Café Joshi, a legjobb barát című műsorában beszélt élete nehézségeiről, többek között arról, milyen sokáig próbálkozott, hogy gyermeket szülhessen, sajnos sikertelenül. Zalatnay Cini elmondta, vetélései után sokáig úgy érezte, hogy huszonéves korában lehetett volna még gyermeke, akkoriban azonban - érthető okokból - a karrierjére szeretett volna koncentrálni. Később, 33-34 éves korában jött a fordulópont, amikor tudatosította, hogy karrier mellett is vállalhatna gyermeket. Ekkor már nagyon szeretett volna anyává válni.

A sors otromba fintora volt, hogy amikor az énekesnő már ennyire akarta, sajnos nem kaphatta meg a saját gyermeket. Zalatnay Sarolta 12 sikertelen beültetés, egy méhen kívüli terhesség, majd későbbi méhnyakrákja miatt döntött végül az örökbefogadás mellett.

zalatnay-sarolta-cini-veteles-fem3cafe

- Tizenkétszer próbálkoztam beültetéssel, hogy legyen babám. A tizenkettedik alkalommal azt mondta az orvos, hogy nem kellene tovább csinálnunk, mert hormonálisan és még sok szempontból megvisel ez a procedúra, a lelki oldalról nem is beszélve… Annyira magamba zuhantam, akkor még nem úgy gondolkodtam, hogy van egy csodálatos életem, amiben ott van anyu, és van egy csodálatos lehetőségem, a zene, amiben ki tudok teljesedni, és amiben mindent megkapok, amit lehet. Elkezdtem rágni magamat, hogy elrontottam, mert nem akartam korábban a gyereket, és most mi lesz velem. Sőt, odáig jutottam ezzel, hogy – még a rák előtt – meg is kellett, hogy műtsenek, mert méhen kívüli terhességem volt.

Zalatnay Saroltának végül megadatott, hogy kiélvezhesse az anyaság minden mozzanatát. Lányát, Nikit akkor fogadta örökbe, amikor a kislány hároméves volt. 

Abban az időben, amikor az orvos azt mondta, hogy tessék örökbe fogadni, ez még nem volt akkora nagy divat, mint most. Elmentem az otthonba, és egy tüneményes otthonvezető hölgy azt mondta, hogy van most 2-3 olyan gyerek, akik a váltóidő előtt vannak, tehát 3 éves korig egy helyen vannak, aztán váltanak. És ilyen lett Niki.

- Bementem, és csak üvegen keresztül lehetett megnézni a gyerekeket. Egyikük állt a sarokban és pityergett, megkérdeztem, hogy ő kicsoda. Mondták, hogy ő Nikolett, se anyja, se apja, és azért sír, mert ő nem kell soha senkinek. Ez a kicsi lány úgy nézett ki, mint az egyik kedvenc színésznőm, Romy Schneider gyerekként. Aláírtam a papírokat, és pár nap múlva elhoztam próbaidőre. Egymást választottuk ki.

Ritka közös fotón Cini és lánya

Zalatnay Sarolta mindig úgy beszélt örökbefogadott lányáról, mintha a sajátja lenne. Az énekesnő és a 29 éves Niki kapcsolata rendkívül szoros. Alábbi képes összeállításunkban megnézheted őket egy ritka közös fotón, és megmutatjuk még 3 magyar énekesnő és felnőtt lányaik közös képét.

Ezt is szeretjük