Igazi bébibumm a magyar sztároknál: ennyi babapocakot rég láttunk egyszerre

Mutatjuk a magyar sztárvilág legszebb kismamáit!

Bébibumm a hazai sztárvilágban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem tudjuk, mi történhetett, de mostanában a magyar sztárvilág minden zegzugát megtöltik a várandós hírességek. Egy biztos, őszintén örülünk, hiszen ez azt is jelenti, hogy hónapokon belül jönnek a cukibbnál cukik babafotók!

Csodás dolog a várandósság, és a leendő sztáranyukák büszkén vállalják kerekedő pocakjukat ország-világ előtt. Nem is csodálkozunk, hiszen rendkívül csinosak, és, ami még fontosabb, igen boldognak tűnnek, hiszen csak úgy ragyognak! A Nyári Dia babapocakjáról készült fotókkal a héten tele volt az internet. Ám nem ő az egyetlen Barátok közt-szereplő, aki babát vár. Sőt, rajta kívül hirtelen még nyolc olyan hírességet tudunk mutatni, aki hamarosan hozzájárul a nagy magyar sztárbébibummhoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A leghíresebb kismama a Földön

Ezt a címet jelenleg - joggal mondhatjuk - Katalin hercegné birtokolja, hiszen lépten-nyomon jönnek ki a hírek a sajtóban, melyek csodásan növekvő babapocakját dicsérik. Várandósságának története viszont sajnos nem indult zökkenőmentesen, amely hír szintén bejárta a világ minden médiumát. Így néz ki most a várandós hercegné!

Katalin hercegné smaragdzöld ruhában villantott babapocakot - Ilyen csinos volt Stockholmban

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük