Igazi bébibumm a magyar sztároknál: ennyi babapocakot rég láttunk egyszerre
Mutatjuk a magyar sztárvilág legszebb kismamáit!

magyar-sztarok-bebibumm
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem tudjuk, mi történhetett, de mostanában a magyar sztárvilág minden zegzugát megtöltik a várandós hírességek. Egy biztos, őszintén örülünk, hiszen ez azt is jelenti, hogy hónapokon belül jönnek a cukibbnál cukik babafotók!

Csodás dolog a várandósság, és a leendő sztáranyukák büszkén vállalják kerekedő pocakjukat ország-világ előtt. Nem is csodálkozunk, hiszen rendkívül csinosak, és, ami még fontosabb, igen boldognak tűnnek, hiszen csak úgy ragyognak! A Nyári Dia babapocakjáról készült fotókkal a héten tele volt az internet. Ám nem ő az egyetlen Barátok közt-szereplő, aki babát vár. Sőt, rajta kívül hirtelen még nyolc olyan hírességet tudunk mutatni, aki hamarosan hozzájárul a nagy magyar sztárbébibummhoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A leghíresebb kismama a Földön

Ezt a címet jelenleg - joggal mondhatjuk - Katalin hercegné birtokolja, hiszen lépten-nyomon jönnek ki a hírek a sajtóban, melyek csodásan növekvő babapocakját dicsérik. Várandósságának története viszont sajnos nem indult zökkenőmentesen, amely hír szintén bejárta a világ minden médiumát. Így néz ki most a várandós hercegné!

Ezt is szeretjük