Luxus Vivien büszkén táncol hatalmas babapocakjával - Áprilisra várja a babáját
Vasvári Vivien nagyon vagány kismama, szívesen posztol egyre növekvő pocakjáról kedves képeket.

vasvari vivien cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien még csak 26 éves, de néhány hónap múlva már második gyermekének ad életet, mert az előző kapcsolatából született kislánya mellé közös babát is vállaltak vőlegényével, Fecsóval.

A Feleségek luxuskivitelben egyik legmegosztóbb szereplőjeként sokak kedvence lett, amiért mindig kendőzetlenül mondta el a véleményét. Őszinteségét sokan arroganciának gondolják, azonban családja és barátai ismerik a gyengédebb énjét is, ezért megbocsátják neki, ha időnként nyersen fogalmaz.

Vivi teljesen kivirágzott, mióta kismama lett

Vivien úgy táncol, mintha csak egy dinnyét szorongatna. Instagram-videója alatt nem hazudtolja meg önmagát, és határozottan állítja le a hőzöngőket, akik szóvá tették, hogy miért igazi szőrmét visel.

Rég nem mutatta meg kislányát, akivel a képek tanúsága szerint sétálós, játszós hétvégi programjuk volt. Minden bejegyzéséből látszik, hogy nagyon szoros Vivien és lánya között a kapcsolat, és a luxusfeleség szuper anyuka.

Vőlegényével boldogan várják közös gyermeküket, és ezt meg is osztották velünk.

My happiness...❤️ #mylove#mylife#family#babyboy#pregnantlife#happymommy 👶🏼👧🏼❤️

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Már értjük, miért a génlottó nyertese Luxus Vivien. Ezen a képen édesapja és édesanyja szerepel, ezt látva volt kitől örökölni a szépséget.

❤️ My mother and father ❤️ #love#myfamily👨‍👩‍👧‍👦

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük