A magyar tévés teherbe esett, de a babát nem tartotta meg - Ezért nem lesz anya
Molnár Anikó a FEM3 Caféban árulta el, miért nem akar anya lenni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó 2009-ben öthetes terhes volt, amikor úgy döntött, nem tartja meg a babát. Nem beszélt volna erről a nagy nyilvánosság előtt, ha a kórházból nem szivárgott volna ki a hír, most viszont úgy gondolta, ha már így esett, választ ad a miértekre, hiszen a tetteiért mindig is vállalta a felelősséget. 

- Nem szeretnék egyedül gyereket nevelni. Hároméves voltam, amikor anyuék elváltak, én ezt a mintát nem szeretném továbbvinni. Az a párkapcsolatom egy vagy két hónappal később tönkre is ment, úgyhogy azt gondolom, nagyon jó döntést hoztam akkor. Most már egyáltalán nem szeretnék gyereket, azt mondom, ennek 95 százalék az esélye - öt százalékot azért meghagyok, mert még bármilyen csoda történhet  - mondta a FEM3 Café mai adásában.

Soha nem árult zsákbamacskát, jelenlegi párjával is a kapcsolatuk elején közölte, ő nem szeretne gyereket nevelni. A mai világban óriási bátorságnak tartja, hogy valaki szül. Állítása szerint ő egyrészt nem ilyen bátor, másrészt nem érzi, hogy hosszú távon felelősséget tudna vállalni egy gyermek iránt.

- Nem érzem azt, hogy én ne okolnám a gyerekemet 10-20 év múlva azért, ha nem szültem volna meg, lehet, hogy az életem máshogy alakul. Ez egyfajta önzőség is, de sokkal nagyobb bűnnek tartanám, ha megszülnék egy gyereket társadalmi elvárásból, utána meg nem tudnék jó szülője lenni - árulta el.

Fotó: FEM3 Café

100 kiló is volt! Molnár Anikó most bikiniben mutatta meg dús idomait

A 40 éves sztár elfogadta, hogy nádszálkarcsú ugyan soha nem lesz már, de egészségesen táplálkozik, odafigyel az egészségére. Nem csoda, hogy az életmódváltás után bikinis fotókat is posztol magáról!

Ezt is szeretjük