Szegedi Fecsó új párja bombázó bikiniben - A 13 évvel fiatalabb Bea modell
Szegedi Fecsó és barátnője Mexikóban nyaraltak, ahol bikinis fotók is készültek Beáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferenc csak pár hónapja szakított barátnőjével, Kiss Viviennel, akivel a TV2 Love Bistro című műsorában szerepelt, máris rátalált az új szerelem egy 13 évvel fiatalabb modell személyében, akit tavaly decemberben mutatott meg a nagy nyilvánosságnak.

Fecsónak Vasvári Vivientől született kisfia, Edward áprilisban lesz hároméves, és Beának is van egy vele majdnem egyidős fia, Medox. 

Szegedi Fecsó párja bikinis bombázó

A szerelmesek február közepén Mexikóba utaztak, de csak tíz napig maradtak, mert mindkettejüknek hiányzott a gyermekük. Ha ők nem lennének, egy hónapig is maradtak volna a Karib-tenger térségében. 

- Elég érdekes mozaikcsaládban élünk, a mostani "anyósom" három évvel idősebb nálam, van egy kislánya, aki hatéves, illetve a páromnak van egy kisfia. Nagyon jól kijönnek egymással a gyerekek, működik. Mondjuk, a hétvégén pont összetörték a tévét, mert hadonásztak a porszívó csövével, és betörték a képernyőjét. De hát ez benne van a pakliban, a gyerekek ilyenek - mesélte a negyvenéves üzletember a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

Szegedi Fecsó a közösségi oldalon szúrta ki Beát, akinek írt egy üzenetet, miszerint ő testesíti meg számára az ideális nőt. Kiderült, Beának is Fecsó a zsánere, így hamar egymásra találtak. A férfi szerint összepasszolnak, a 13 évvel fiatalabb szőke szépség mellett le is nyugodott. 

- Sokkal inkább önmagam vagyok. Ehhez az kellett, hogy úgy fogadjanak el, amilyen vagyok, ne akarja valaki az akaratát rám erőltetni. Így most szabadnak érzem magam, úgy érzem, magamra találtam - vallotta be a TV2 műsorában. 

Szegedi Fecsó az Instagram-oldalán fotókat is posztolt a mexikói nyaralásukról, amin Bea igazi bikinis bombázó. A szőke, kék szemű, karcsú nő sokak szerint elképesztően hasonlít a férfi volt feleségére, Vasvári Vivienre. 

Ezt is szeretjük