Szegedi Fecsó új szerelme fiatal modell - Hasonlít Vasvári Vivire
Szegedi Fecsó egy 13 évvel fiatalabb, szőke modellbe szeretett bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Ferenc csak pár hónapja szakított barátnőjével, akivel a TV2 Love Bistro című műsorában szerepelt, máris rátalált az új szerelem. 

A negyvenéves üzletember egy 13 évvel fiatalabb modellbe habarodott bele, akinek szintén van egy kisfia, mint neki. 

Szegedi Ferenc új barátnője

2019 szeptemberében látott napvilágot a hír, miszerint Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc egy év házasság és négy közös év után külön utakon folytatják tovább. Válásukat idén ősszel mondták ki. Júniusban derült ki, hogy Fecsónak már pár hónapja új barátnője van: azt nyilatkozta, a barna szépség, Kiss Vivien a természetességével vette le a lábáról. Szerepeltek együtt a TV2 sztárpáros-főzős vetélkedőjében, a Love Bistróban, de a kapcsolat fél év után szakítással végződött

Bár a férfi október elején még azt mondta, egyelőre nem vágyik újabb kapcsolatra, az elköteleződés helyett inkább élvezi, hogy bulizhat, és senkivel sem kell egyeztetnie, valamint heti három napot kisfiával, Edwarddal tölt, végül hamar eltalálta Ámor nyila. A közösségi oldalon szúrta ki Beát, követni kezdte, majd írt is neki. A 27 éves nő hasonlít Vasvári Vivienre, hosszú, szőke hajú, kék szemű, karcsú, mint a nádszál. 

- Az üzenet lényege annyi volt, hogy ő testesíti meg számomra az ideális nőt. Nem kellett sokáig várnom a válaszra, Bea is írta, hogy én vagyok a zsánere. Sajnos a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudtam exkluzív randevúra vinni, így kétszer elmentünk sétálni, ami alatt kiderült, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Klasszikus, régimódi romantika ez - mesélte a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

A kapcsolat olyan gyorsan alakult, hogy a barátaik is Fecsó Instagram-oldaláról tudták meg, hogy új barátnője van. A napilapnak azt is elárulta, a poszthoz miért tett egy patkány ikont. 

- Az nem patkány, hanem cickány. Így becézem Beát, ő pedig macinak hív engem. Jól megvagyunk, ráadásul neki is van egy fia, Medox, aki szinte egyidős a fiammal, Edwarddal. A gyerekek már találkoztak, jól kijönnek egymással, ahogyan én is Medivel. Van rutinom ebben, simán tudnék két gyermeket nevelni.

Weisz Fanni új párja

Weisz Fanni július közepén jelentette be, hogy férjével, Hajmásy Péterrel hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt különváltak. A modell már újra szerelmes, októberben derült ki, hogy új párja van, és Gergő oldalán nagyon boldog. 

Ezt is szeretjük