Curtis és új párja, Judit címlapon: "Sokáig nem hittem neki, hogy szakított a feleségével"
Curtis és új párja először meséltek megismerkedésükről és jövőbeni terveikről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Curtis és új párja, a győri csapat kosárlabdázója, Barnai Judit már nem titkolóznak, a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták szerelmüket. A rapper döntött, új kedvesével akar élni, akivel már gyereket is terveznek. 

A szerelmesek először a Hot! magazinnak adtak exkluzív interjút, amelynek a címlapján szerepelnek: meséltek romantikus megismerkedésükről és jövőbeni terveikről. 

Curtis új párja

Curtis augusztus végén jelentette be egy Instagram-posztjában, hogy feleségével, Krisztivel elválnak útjaik, de egyéves kisfiukat továbbra is nagy szeretetben nevelik.  Sokáig azt nyilatkozta, nincs új barátnője, aztán november közepén közös fotót posztolt Judittal, aki a Blikknek bevallotta, egy párt alkotnak, már lassan fél éve szeretik egymást, a nyáron ismerkedtek meg Balatonlellén.

Curtis a Hot! magazinnak azt mesélte, egy balatonlellei zenés-táncos szórakozóhelyen pillantotta meg először Juditot, aki a barátaival bulizott. Meghallotta, hogy épp arról beszélgetnek, szeretnék megnézni a naplementét. Pár ital után összeszedte a bátorságát, és felajánlotta a fiatal nőnek, hogy szívesen megnézné vele, és bérelt egy vitorlást, majd kihajóztak a Balatonra. 

- Nyilván Judit külseje tetszett meg először. Emellett nem egy buta nő, ez nagyon imponál. Élvezzük, ha együtt borozhatunk, olyankor még izgalmasabbak a beszélgetések - mesélte a 31 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A mesebeli este után még hátra volt a neheze, a sportolónő ugyanis nem tudta, kivel romantikázott, sem azt, hogy Curtisnek felesége és gyereke van. A rapperben pedig hamar tudatosult, hogy többet akar, mint egy futó kaland. Hamar egy hullámhosszra kerültek, sokat beszélgettek. 

- Korábban nem ismertem Curtist, nem tudtam róla semmit. (…) A második kérdésem az volt hozzá, hogy van-e családja.

Sokáig nem hittem neki, hogy szakított Krisztivel, olyan furcsa volt ez az egész helyzet.

Mára elfogadtam, és bízom benne, hogy mihamarabb eljön az az idő, hogy találkozhassam a családjával, békességben - árulta el a 26 éves nő.   

curtis
Fotó: TV2

Még nem élnek együtt, és mivel Curtisnek nincsenek fellépései, legtöbbször ő látogat el Győrbe. Hosszú távra terveznek, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. Judit azt mondta, vágyik gyerekre, de sportolóként át kell gondolnia, mikorra időzíti. 

- Az első baba után még szeretnék visszamenni a pályára. Ati, ha szeretné, ha nem, nincs más választása - jelentette ki határozottan a kosaras. 

Hazai sztárok külföldi partnerrel

Ábel Anita 2019 márciusában ismerte meg olasz származású kedvesét, Roberto Favarót. Májusban egy fotóval tudatta a közösségi oldalain, hogy egy párt alkotnak. Nem ő az egyetlen híresség, akinek nem Magyarországon született a társa. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik külföldi szerelmeik oldalán találtak rá a boldogságra.

Ezt is szeretjük