Mohamed Fatima megmutatta vőlegényét: az énekesnő menyasszony lett

Mohamed Fatima és szerelme, Gábor 2019 decemberében ismerkedtek meg egymással az interneten.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan már alig várják, hogy az utolsó hónap is véget érjen 2020-ból, akadnak olyanok is, akiknek szerencsét hozott ez az év. Mohamed Fatima a kiváltságosabbak közé tartozik, neki szerelmet tartogatott az esztendő. Kapcsolatát éppen a karanténidőszak erősítette meg.

A 39 éves énekesnő az interneten keresztül ismerte meg párját, Gábort 2019 decemberében. Első találkozásukra három hónappal később, március 6-án kerítettek sort, amikor a férfi felajánlotta neki, hogy elfuvarozza Kecskemétre az egyik barátnőjéhez. 

Mohamed Fatima menyasszony lett

Az összhang már itt meg volt köztük, ám igazán a koronavírus-járvány kitörése után tudtak összeszokni. Miután kihirdették a kijárási korlátozásokat, úgy döntöttek, merészek lesznek, és összebútoroznak. 

Megérte turbó tempóra váltaniuk, szerelmüket olyannyira megerősítette a közös fészek, hogy már az eljegyzésre is sort kerítettek. 

- Egyik nap egy hatalmas virágcsokor várt itthon, Gábor pedig térden állva nyújtotta át a gyűrűt, és persze azonnal igent mondtam. Megtaláltam benne a lelki társamat, és tudjuk, hogy egymásnak lettünk teremtve - árulta el aHot! magazinnak.

Mint ahogy minden nő, Mohamed Fatima is azonnal elkezdte tervezni, hogy milyen legyen a nagy nap. Ám az átlaggal ellentétben ő nem álmodik világra szóló lakodalomról. Inkább a családalapítás gondolata foglalkoztatja szerelmével.

-  Nem szeretnénk nagy esküvőt, csak két tanúval elmennénk az anyakönyvvezetőhöz. Gábor már nagyon szeretne apuka lenni. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de összetartozunk, szeretnénk közös családot, és készen állunk a gyerekvállalásra!

Mohamed Fatima így nézett ki 22 évvel ezelőtt

Az énekesnő külseje az elmúlt 22 évben rengeteget változott, friss fotóin szinte rá sem ismerni. Tinédzserkora óta leszámolt a pluszkilókkal, 2017-ben nyíltan vállalta, hogy gyomorgyűrűt tetetett be, ennek segítségével közel száz kilótól sikerült megszabadulnia. 

Mohamed Fatimára rá sem lehet ismerni - 22 év alatt így megváltozott a Fekete Vonat énekesnője

Mohamed Fatima rengeteget fogyott, és a frizuráját is megváltoztatta.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük