Mohamed Fatimára rá sem lehet ismerni - 22 év alatt így megváltozott a Fekete Vonat énekesnője

Mohamed Fatima rengeteget fogyott, és a frizuráját is megváltoztatta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1998-ban robbant be hazánkba a Fekete Vonat elnevezésű hiphopformáció. Az együttes úttörőnek számított, L. L. Junior, Beat és Mohamed Fatima triója rappelt először roma nyelven a világon

Az akkor 16 éves, ambiciózus zenészek egy csapásra lettek híresek hazánkban, a fiatalokat vonzotta az új hangzás, és könnyedén azonosulni tudtak a laza életérzéssel. 

Mohamed Fatima így néz ki most

Bár a zenekar eredeti felállásában 1999-ben adott ki utoljára albumot, énekesnőjük már a kezdetek kezdetén leszögezte, történhet bármi, ő marad a zenélésnél.

- Ez az álmom, és ezért élek, a zenéért. Remélem, a Fekete Vonat nem fog megszűnni, de ha már nem fogjuk csinálni, én akkor is maradok ugyanúgy, és énekelni fogok - nyilatkozta a Fókusz 1998-as riportjában.

mohamed-fatima
Fotó: RTL Klub/Fókusz, Instagram/Mohamed Fatima

Jóslata beteljesedett, a mai napig énekléssel keresi a kenyerét. Feloszlásuk után egy időre Londonban próbált szerencsét, majd a Voice című tehetségkutatóval tért vissza a magyar zenei életbe, illetve A Dalban is láthattuk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Az elmúlt 22 évben rengeteget változott a külseje, friss fotóin szinte rá sem ismerni. Tinédzserkora óta leszámolt a pluszkilókkal, 2017-ben nyíltan vállalta, hogy gyomorgyűrűt tetetett be, ennek segítségével közel száz kilótól sikerült megszabadulnia. A haját is teljesen máshogy hordja, igazi átváltozóművész, ha végigpörgetünk az Instagram-oldalán, láthatjuk, mennyire szeret kísérletezni a frizurák terén.

fatima
Fotó: Instagram/Mohamed Fatima

Szürke, szőke és vörös tincsekkel is láthattuk, de végül mindig visszatér a sötét, göndör hajzuhataghoz. Munkafronton is van mivel dicsekednie, a Ragyog a szívem című slágerét a mai napig előszeretettel játsszák a rádiók, Nem baj című dalának felújított verzióját pedig június végén dobta piacra.

Kunovics Katinka fogyása

Kunovics Katinka, a Romantic énekesnője évek óta küzd a kilókkal. Az elmúlt években előfordult, hogy hirtelen fogyott valamennyit, de súlyát nem sokáig tudta tartani. Volt, hogy 125 kilót mutatott alatta a mérleg. Ez már a múlté, az elmúlt másfél évben hatvan kilótól szabadult meg. 

A Romantic énekesnője 60 kilót fogyott - Fel sem ismerni friss fotóin Kunovics Katinkát

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük