Kocsis Tibor a 2011-es X-Faktor győztese volt - Ma már teljesen másképp néz ki

Kocsis Tibor izompacsirtaként pózol legújabb fotóin.

kocsis-tibor
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor az X-Faktor második évadában egészen a döntőig menetelt, hogy Malek Miklós oldalán végül a dobogó tetején végezzen. A 38 éves énekes a 2011 decemberében aratott győzelme óta rengeteget változott, friss képein szinte alig lehet felismerni.

Már kilenc éve annak, hogy a tehetségkutató válogatóján megjelent egy mosolygós férfi, aki Robin Williams egyik legnagyobb slágerével, az I Will Talk And Hollywood Will Listen című dallal elvarázsolta a mentorokat, akik azonnal továbbjuttatták őt. 

Így néz ki most Kocsis Tibor

A verseny után bérelt helye lett a zenei életben, dalait sorra játsszák a rádiók. Az állandó sikerek mellett egy dolog változott csak, a külseje. Az utóbbi években kolosszussá gyúrta magát, és szakállat is növesztett.

Az új megjelenést kemény munkával érte el, amiről rendszeresen posztol az Instagram-oldalára edzőtermi képeket. A változás számokban is megmutatkozik, százkilósan színtiszta izom a teste.

- Azt hiszem, valóban elég látványos a változás, ezt észreveszem a hétköznapokban, a ruháimon, mindenen, ami körülvesz. Az emberek is sokszor mondják, hogy mekkora változáson mentem át - mondta az Ez Zsír! című műsorban 2019 márciusában.

kocsis-tibor
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Instagram/Kocsis Tibor

A konditerembe járás immár szerves részét képezi az életének, de a jelenlegi formáját nem egyedül érte el, szakember segítette megtalálni a tökéletes mozgásformákat, mint például a fekvenyomást vagy a súlyzós gyakorlatokat.

- Nagyon fontos volt nekem, hogy valaki mellettem álljon, aki tényleg szakember, és segít. Azt gondolom, hogy ez is olyan, mint az énektanárhoz járás, az évek során nagyon sok mindent megtanultam, egy idő után már vannak dolgok, amik magától értetődőek.

Muri Enikő ennyit változott

Muri Enikő szép karriert tudhat magáénak, a 2010-es X-Faktorban tűnt fel, a zsűri tovább is juttatta, de a Mentorok Házánál elvérzett, így nem jutott be az élő show-ba, ekkor fel is adta az éneklést, ám 2011-ben újra jelentkezett a tehetségkutatóba, ekkor már bekerült az élő show-ba. Végül ő lett a 2011-es X-Faktor második helyezettje. Mutatjuk, mennyit változott a verseny óta.

Ezt is szeretjük