Az X-Faktor vörös tinije volt - Antal Timi mára gyönyörű családanya lett
Antal Timi sokat változott az évek során, feleség és édesanya lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Antal Timi a 2012-es X-Faktor vörös tinisztárjaként lopta be magát a szívünkbe. Az akkor 19 éves lány Malek Miklós mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, Oláh Gergő mögött a második helyen végzett. Az elmúlt években sokat változott, mára édesanya lett.

2018-ban mondta ki a boldogító igent szintén zenész párjának, Demkő Gergőnek, tavaly augusztusban pedig egy tüneményes kislánynak adott életet, akit Emma néven kereszteltek meg. 

Antal Timi anya lett

Időnként imádni való fotókon meg is mutatja a lurkóját, aki nyolc hónapos kora ellenére úgy vigyorog a kamerába, mint egy mini modell.

Az aranytorkú énekesnő elmesélte, hogy nehéz időket élt meg a szülés után, ugyanis a lányát császármetszéssel hozta a világra, a műtét utáni felépülés pedig nem volt fájdalommentes.

- Azt gondoltam, hogy én egy nagyon tökös, nagyon erős, kitartó személyiség vagyok, a felépülési szakaszban döbbentem rá, hogy mennyire nem. Sokat nyavalyogtam, úgy éreztem, hogy az életemért küzdök. Ennek persze érzelmi és hormonális okai is voltak - mesélte a Nyugi! Köztünk marad adásában.

- Alig vártam már, hogy elmúljon a fizikai fájdalom. Az volt nekem nehéz, hogy a császármetszésre nem készültem fel lelkileg, ezért volt ilyen viszontagságos a felépülés. 

Nemcsak az élete változott meg, de a külseje is. Míg a tehetségkutatóban vadóc, rövid, vörös hajjal ismerte meg az ország, most hosszú, sötétbarna hajkoronával hódít.

antal timea
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A 27 éves énekesnő a babázás mellett a zenéléssel sem hagyott fel, férjével közös szerzeményeit YouTube-csatornájukon mutatja meg a rajongóinak, akiket a karantén alatt sem hagy zene nélkül. Megindító dalokkal örvendezteti meg a közönségét, párja pedig gitáron kíséri őt a házi stúdiójukban.

Az X-Faktor énekesnői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az RTL Klub a népszerű tehetségkutató kilencedik évadát idén ősszel indította el. Az elmúlt kilenc évben számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük