Muri Enikőre rá sem ismerni - A 2011-es X-Faktor óta rengeteget változott
Ennyit változtak az X-Faktor énekesnői az évek alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az RTL Klub a népszerű tehetségkutató kilencedik évadát idén ősszel indította el. Az elmúlt kilenc évben számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek.

Az énekesnők közül Muri Enikő is szép karriert tudhat magáénak. A 2010-es X-Faktorban tűnt fel, a zsűri tovább is juttatta, de a Mentorok Házánál elvérzett, így nem jutott be az élő show-ba, ekkor fel is adta az éneklést, ám 2011-ben újra jelentkezett a tehetségkutatóba, ekkor már bekerült az élő show-ba. Végül ő lett a 2011-es X-Faktor második helyezettje.

A 29 éves sztár a tehetségkutató után két lemezt adott ki, a színészet terén is kipróbálta magát, elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját, 2013-tól 2017-ig a Budapesti Operettszínház társulatának tagja volt. Idestova két éve a Sugarloaf együttes énekesnője.

Mióta befutott énekesnő lett, sokszor változtatta a külsejét, napjainkban a szőkére esküszik. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük