Muri Enikőre rá sem ismerni - A 2011-es X-Faktor óta rengeteget változott

Ennyit változtak az X-Faktor énekesnői az évek alatt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az RTL Klub a népszerű tehetségkutató kilencedik évadát idén ősszel indította el. Az elmúlt kilenc évben számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek.

Az énekesnők közül Muri Enikő is szép karriert tudhat magáénak. A 2010-es X-Faktorban tűnt fel, a zsűri tovább is juttatta, de a Mentorok Házánál elvérzett, így nem jutott be az élő show-ba, ekkor fel is adta az éneklést, ám 2011-ben újra jelentkezett a tehetségkutatóba, ekkor már bekerült az élő show-ba. Végül ő lett a 2011-es X-Faktor második helyezettje.

A 29 éves sztár a tehetségkutató után két lemezt adott ki, a színészet terén is kipróbálta magát, elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját, 2013-tól 2017-ig a Budapesti Operettszínház társulatának tagja volt. Idestova két éve a Sugarloaf együttes énekesnője.

Mióta befutott énekesnő lett, sokszor változtatta a külsejét, napjainkban a szőkére esküszik. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük