Király L. Norbit a 2010-es X-Faktorban ismertük meg – Nagyon sokat változott
Király L. Norbi hosszú kihagyás után vadonatúj videoklippel tért vissza a zenei életbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 31. születésnapját Király L. Norbi, aki az X-Faktor 2010-es, első évadával lett ismert. A kissé furcsa külsejű fiú elsőre megmosolyogtatta a mentorokat, de aztán Joe Cocker dalával felszántotta a színpadot. Be is került az élő showba, ahol Keresztes Ildikó mentoráltjaként a dobogó harmadik fokáig menetelt.

Míg a műsor után rengeteg fellépése volt országszerte, ahogy teltek-múltak az évek, ritkultak a meghívásai. Ekkor egy nehezebb időszakon ment át, a Blikknek 2019 decemberében emlékezett vissza a borúsabb időkre.

Így vészelte át a nehézségeket Király L. Norbi

- Nagyon nehéz évek állnak mögöttem. Fiatalon, tapasztalatlanul, családi támasz nélkül csöppentem egy nem mindennapi élethelyzetbe, amit fel kellett dolgozni, és persze nem mindent tudtam megfelelően kezelni. Egyszerűen fel kellett hozzá nőnöm.

király-l-norbi-régen
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, Facebook/Király L. Norbi

2012-ben alapított családot, akkori párja egy kisfiúval, Dominikkal ajándékozta meg. Kapcsolatuk két és fél év házasság után véget ért.

Ezután egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, civil állást vállalt, elszegődött taxisofőrnek, de nem adta fel zenei karrierjét sem, így hobbiszinten hétvégenként még bevállalt egy-két fellépést. Aztán úgy döntött, újult erővel tér vissza, 2019 decemberében egy vadonatúj videoklipet forgatott, Az én meg a góliát című dalához.

Mára lenyugodott, megtalálta álmai otthonát a főváros egyik csendes részében, a szerelem is rátalált, de csak óvatosan nyilatkozott a kapcsolatról, mert nagyon félti magánéletét.

– Most már több mint egy éve együtt vagyunk a párommal. Számomra azonban a magánélet teljesen tabuvá vált, ráadásul ő civil, tehát semmi köze nincs az én szakmámhoz, így nem szoktam erről nyilatkozni, de annyit elárulhatok, hogy remekül megértjük egymást - árulta el a napilapnak.

Így néznek ki most a Csillag Születik kedvencei

Kíváncsi vagy mi lett Utasi Árpival, László Attilával vagy Krizbai Tecával? Képes összeállításunkból kiderül, hogy élnek most a Csillag Születik felfedezettjei.

Ezt is szeretjük