A Romantic énekesnője 60 kilót fogyott - Fel sem ismerni friss fotóin Kunovics Katinkát
Kunovics Katinka végre elérte az álomalakját, elégedett magával, és esze ágában sincs többet fogyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka, a Romantic énekesnője évek óta küzd a kilókkal. Az elmúlt években előfordult, hogy hirtelen fogyott valamennyit, de súlyát nem sokáig tudta tartani. Volt, hogy 125 kilót mutatott alatta a mérleg. Ez már a múlté, az elmúlt másfél évben 60 kilótól szabadult meg. 

Kunovics Katinkára rá sem lehet ismerni, döbbenetes a különbség régi és friss fotói között. Azt mondta, most érzi úgy, hogy igazán önmaga. 

Kunovics Katinka már nem eszik édességet

Az énekesnő arról mesélt a műsorban, hogy milyen életmóddal érte el a hihetetlen átalakulást. Száműzte a cukrot és a szénhidrátot, de egyáltalán nem bánja, hogy le kell mondani bizonyos ételekről.

- Már nem jut eszembe bűnözni, teljesen átállt az agyam, nem is érdekel. Úgy vagyok vele, hogy az édességekből már annyit ettem ezelőtt, hogy nem is kívánom. Nem kell sajnálni, nem vagyok szomorú, nem az ételekből merítem a boldogságot, ott van a kislányom, a zene és az, hogy végre jól érzem magamat a bőrömben.

Nagy jojózó vagyok, nem is merem azt mondani, hogy én már így maradok örökre,

de ez az igazi Kunovics Katinka. Küzdök a génekkel, és próbálom tartani a súlyomat - vallotta be a TV2 reggeli műsorában.

Bár már kilói számával maximálisan elégedett, a testével még nem teljesen, vár rá egy pár korrekciós beavatkozás. Szerinte ez ilyen mértékű súlyveszteségnél elengedhetetlen. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük