A Romantic énekesnője 60 kilót fogyott - Fel sem ismerni friss fotóin Kunovics Katinkát
Kunovics Katinka végre elérte az álomalakját, elégedett magával, és esze ágában sincs többet fogyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka, a Romantic énekesnője évek óta küzd a kilókkal. Az elmúlt években előfordult, hogy hirtelen fogyott valamennyit, de súlyát nem sokáig tudta tartani. Volt, hogy 125 kilót mutatott alatta a mérleg. Ez már a múlté, az elmúlt másfél évben 60 kilótól szabadult meg. 

Kunovics Katinkára rá sem lehet ismerni, döbbenetes a különbség régi és friss fotói között. Azt mondta, most érzi úgy, hogy igazán önmaga. 

Kunovics Katinka már nem eszik édességet

Az énekesnő arról mesélt a műsorban, hogy milyen életmóddal érte el a hihetetlen átalakulást. Száműzte a cukrot és a szénhidrátot, de egyáltalán nem bánja, hogy le kell mondani bizonyos ételekről.

- Már nem jut eszembe bűnözni, teljesen átállt az agyam, nem is érdekel. Úgy vagyok vele, hogy az édességekből már annyit ettem ezelőtt, hogy nem is kívánom. Nem kell sajnálni, nem vagyok szomorú, nem az ételekből merítem a boldogságot, ott van a kislányom, a zene és az, hogy végre jól érzem magamat a bőrömben.

Nagy jojózó vagyok, nem is merem azt mondani, hogy én már így maradok örökre,

de ez az igazi Kunovics Katinka. Küzdök a génekkel, és próbálom tartani a súlyomat - vallotta be a TV2 reggeli műsorában.

Bár már kilói számával maximálisan elégedett, a testével még nem teljesen, vár rá egy pár korrekciós beavatkozás. Szerinte ez ilyen mértékű súlyveszteségnél elengedhetetlen. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük