Ő Dopeman gyönyörű, szőke barátnője: Eta mellett új ember lett

Dopeman életszemlélete teljesen megváltozott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dopeman úgy vonult be a magyar köztudatba, mint a szabad szájú, kemény gengszter, akit a balhék sem kerültek el. Ám mára mindez a múlté, hátat fordított zűrös időszakának, és teljesen új emberré vált.

Bár a tetkók és rapperkülső alapján sokan el sem tudnák képzelni őt meditáló buddhistaként, a valóságban más a helyzet. A zenész 2020 júliusában szerezte meg diplomáját a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, és azóta is teljes odaadással gyakorolja a vallást.

Dopeman barátnője

Facebook- és Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy megtalálta a lelki békét, valamint a szerelmet is. Csinos, szőke barátnőjével, Etával az oldalán teljesedett ki igazán. Gyakran posztol közös képeket magukról, melyekről sugárzik, hogy fülig szerelmes. Saját bevallása szerint teljesen életszemléletet váltott, felülemelkedett saját természetén, és sosem önzésből cselekszik.

- Már tudom irányítani, ha dühös vagyok, a meditáció segítségével könnyen megtalálom a békét, és mások életére is tudok hatni. Azt tanultam, hogy a szeretet jelképe a tűz. Ha meditálok, egy tábortüzet képzelek magam elé, és a körülötte ülők közül először azokra gondolok, akik közel állnak hozzám - mesélte a Best magazinnak.

Egy halálközeli élményen is osztoznak párjával, amely szintén arra ösztönözte az előadót, hogy higgyen abban, jó úton jár.

- Tavalyelőtt, a születésnapom előtt egy nappal sétáltunk Etával az irodánk környékén. Egyszer csak a régi bérházak homlokzatáról méretes téglák és gipszstukkódarabok kezdtek el potyogni több tíz méter magasból. Néhány milliméteren múlt, hogy valamelyik agyoncsapjon minket, de karcolás nélkül megúsztuk.

Képes összeállításunkban megnézheted Dopeman gyönyörű, szőke barátnőjét, aki mellett új ember lett.

Ezt is szeretjük